Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam WFC BSO Tuin Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij WFC BSO

BSO

Aan het Koningin Wilhelminaplein, op de 1e etage van toren 2 van het World Fashion Center, vind je CompaNanny WFC BSO. Op deze locatie bieden wij Buitenschoolseopvang aan voor kinderen tussen 4 – 12 jaar.

Kon. Wilhelminaplein 13 (TOREN 2, ETAGE 1), 1062 HH

020 - 61 70 410

recruitment@compananny.nl

CompaNanny WFC BSO

CompaNanny WFC BSO is een bijzondere plek waar je kunt werken met kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Op de 1e etage van het WFC, midden tussen de kantoorgebouwen, hebben we drie BSO-groepen. In de grote daktuin kunnen de kinderen rennen en ravotten. Daar is zelfs een voetbalveld! Maar we gaan ook regelmatig met de kinderen naar het nabijgelegen Rembrandtpark. Vind je het leuk om dagelijks activiteiten te organiseren, maar ook een rustpunt te creëren in een bedrijvige omgeving? Dan is CompaNanny WFC BSO dé plek voor jou om te werken in de kinderopvang! Op deze vestiging kun je ook werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam WFC BSO Eten Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam WFC BSO Knutselen Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Jongen Zingen Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam WFC Tuin Locaties

Kom werken bij WFC BSO!

Heb jij de juist kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional. Benieuwd naar mee? Kijk ook eens naar onze vacatures in Amsterdam.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 25 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 3 BSO groepen.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij BSO aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

CompaNanny WFC BSO is maandag tot en met vrijdag geopend tot 18.30 uur.
Ouders kunnen extra opvang afnemen tot 19.00 uur. Op studiedagen en tijdens schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets, de tram of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen vergoeden wij jouw parkeerkosten wanneer je in de parkeergarage van de WFC of parkeert. Hoe makkelijk is dat?

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny WFC BSO waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Chantal

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Chantal staat voor je klaar!