Werken Bij Compananny Kinderopvang Baarsjes Binnen Bank Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Baarsjes

KDV
In de Amsterdamse Baarsjes in de Cornelis Dirkszstraat, vind je CompaNanny Baarsjes. Op deze locatie bieden wij kinderdagverblijf aan voor kinderen tussen de 0-4 jaar

Cornelis Dirkszstraat 29, 1056 TP

020-612 8985

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Baarsjes

Wil je middenin Amsterdam werken met kinderen op een plek met heel veel buitenruimte? Dan moet je bij CompaNanny Baarsjes zijn. Deze vestiging heeft namelijk een tuin van 650 m2! Probeer dat maar eens ergens anders in Amsterdam te vinden. De ruim opgezette groepen bevinden zich allemaal rondom de tuin, dus je begrijpt dat er heel wat buiten gespeeld wordt. CompaNanny Baarsjes is daarom een fijne plek om te werken in de kinderopvang. Wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang, dan kan dat ook bij CompaNanny Baarsjes.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Baarsjes Binnen Speelhoek Stoel Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Baarsjes Buiten Spelen Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Baarsjes Zandbak Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Baarsjes Tuin Locaties

Kom werken bij Baarsjes!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal met 30 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor onze baby- en peuter groepen. 

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij kinderdagverblijf. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

CompaNanny Baarsjes is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.45 tot 18.30 uur.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets, de tram of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen vergoeden wij jouw parkeerkosten wanneer je in de parkeergarage van de RAI, Atlas Arena, WFC of Westerpark parkeert. Daar staat een Swapfiets speciaal voor jou klaar zodat je vanaf de parkeergarage naar de vestiging kan fietsen. Hoe makkelijk is dat?

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Baarsjes waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Werken Bij Compananny Recruiter Blij

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Floor staat voor je klaar!