Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Dintelstraat Maarten Luther Kerk Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Dintelstraat

KDV

In Amsterdamse Rivierenbuurt, in de Dintelstraat, vind je CompaNanny Dintelstraat. Op deze locatie hebben we kinderdagverblijf aan kinderen tussen 0-4 jaar.

Dintelstraat 134, 1079 BD

020-303 21 00

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Dintelstraat

Ooit gewerkt in een voormalige kerk? Vast niet! Grijp dan nu je kans om te werken met kinderen van 0 tot 4 jaar op de begane grond van de Maarten Luther Kerk in de Rivierenbuurt in Amsterdam. Deze unieke werkplek is op loopafstand van station Amsterdam RAI. Van buiten is het een echte kerk, maar als je binnenkomt geloof je je ogen niet. Je stapt binnen in een modern, huiselijk en fris interieur. En wat een licht! Daar zorgen de hoge ramen wel voor. Ook buiten is er alle ruimte voor de kinderen om lekker te bewegen. Voor de peuters is er een tuin waar ze echt op avontuur kunnen. De baby’s hebben een eigen tuin waar ze veilig kunnen spelen. CompaNanny Dintelstraat is daarom een fijne plek om te werken in de kinderopvang! Wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen kinderopvang? Dan kan dat ook bij CompaNanny Dintelstraat.

Dintelstraat Compananny 1 Dintelstraat Compananny 2
Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Dintelstraat Buiten Locaties

Kom werken op de Dintelstraat!

Heb jij de juist kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal met 29 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 2 babygroepen en 2 peutergroepen.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij kinderdagverblijf. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

CompaNanny Dintelstraat is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur. Ouders kunnen tot 19.00 uur extra opvang afnemen.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets, de tram of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen vergoeden wij jouw parkeerkosten wanneer je in de parkeergarage van de RAI parkeert. Daar staat een Swapfiets speciaal voor jou klaar zodat je vanaf de parkeergarage naar de vestiging kan fietsen. Hoe makkelijk is dat?

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Dintelstraat waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Chantal

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Chantal staat voor je klaar!