Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Schinkelkade Voorkant Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Schinkelkade

KDV BSO

In de Amsterdamse Schinkelbuurt aan de Vaartstraat, vind je CompaNanny Schinkelkade. Op deze locatie bieden we kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang.

Vaartstraat 86, 1075 RS

020 - 723 17 10

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Schinkelkade

CompaNanny Schinkelkade is gevestigd in het nieuwbouwproject 'De Schinkelhof'. Op de begane grond van dit pand hebben we een lichte en huiselijke kinderopvanglocatie en bso, waar je kunt werken met kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Ook is er veel ruimte voor de kinderen om buiten te spelen. De ruime binnentuin heeft aparte gedeelten voor de oudere kinderen en de kleintjes, zodat ze allemaal veilig kunnen spelen en voldoende uitdaging krijgen. Voor hen fijn en voor jou fijn! De Schinkelbuurt bruist. Rondom CompaNanny Schinkelkade zijn leuke winkeltjes, cafés en restaurants en op steenworp afstand is het Vondelpark. Daar wil iedereen toch wel werken in de kinderopvang! Op deze vestiging kun je ook werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Schinkelkade Binnen Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Schinkelkade Tuin Locaties

Alle vacatures in Schinkelkade

Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Schinkelkade Groep Pand Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Schinkelkade Glijbaan Locaties

Kom werken op de Schinkelkade!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 44 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 5 babygroepen, 2 peutergroepen en een BSO groep.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij kinderdagverblijf en BSO. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

CompaNanny Schinkelkade is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 19.00 uur. Ouders kunnen tot 19.00 uur extra opvang afnemen.

Op de buitenschoolse opvang zitten kinderen van De Kleine Nicolaas. Zij krijgen opvang tot 18.30, maar ouders kunnen extra opvang afnemen tot 19.00 uur. Op studiedagen en tijdens schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets, de tram of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen vergoeden wij jouw parkeerkosten wanneer je in de parkeergarage van de RAI, Atlas Arena, WFC of Westerpark parkeert. Daar staat een Swapfiets speciaal voor jou klaar zodat je vanaf de parkeergarage naar de vestiging kan fietsen. Hoe makkelijk is dat?

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Schinkelkade waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Romana

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Romana staat voor je klaar!