Werken Bij Compananny Kinderopvang Tweede Openluchtschool Zandbak Tuin Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij 2e Openluchtschool Amsterdam

PSZ BSO

Op korte afstand van de Zuidas, in de Frederik Roeskestraat, vind je een CompaNanny-vestiging in de 2e Openluchtschool. Op deze locatie bieden wij een Buitenschoolse opvang en een Peuterspeelzaal.

Fred. Roeskestraat 74, 1076ED

020 417 0117

recruitment@compananny.nl

CompaNanny 2e Openluchtschool Amsterdam

Wil je werken met kinderen van 2 tot en met 12 jaar op een kleinschalige locatie, dan is CompaNanny 2e Openluchtschool de juiste plek voor jou! ’s Ochtends zijn de peuters er en ’s middags de grotere kinderen. Het lichte, prettige gebouw is overzichtelijk en gezellig. De locatie heeft veel buitenruimte, zowel voor als achter het gebouw. Je kunt daar samen met de kinderen volop spelen. En op natte of koude dagen is er de mooie, ruime gymzaal. CompaNanny 2e Openluchtschool is daarom een fijne plek om te werken in de kinderopvang! Wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen kinderopvang? Dan kan dat ook bij CompaNanny 2e Openluchtschool.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Tweede Openluchtschool Groep Bso Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Tweede Openluchtschool Tuin Buitenruimte Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Tweede Openluchtschool Hek Ingang Entree Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Tweede Openluchtschool Tuin Buitenruimte Hek Locaties

Kom werken bij de 2e Openluchtschool Amsterdam!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 11 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 2 peutergroepen en 2 BSO groepen.

Werk- en openingstijden
Op de vestiging bieden wij peuterspeelzaal en BSO aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

De peuterspeelzaal is van 08.00 – 13.00 geopend. Op woensdag en vrijdag is dit tot 12.00 uur.

De BSO start na schooltijd en sluit om 18.30. Ouders kunnen extra opvang afnemen tot 19.00 uur. Tijdens studiedagen en schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend en is de peuterspeelzaal gesloten.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets, de tram of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen vergoeden wij jouw parkeerkosten wanneer je in de parkeergarage van de RAI, Atlas Arena, WFC of Westerpark parkeert. Daar staat een Swapfiets speciaal voor jou klaar zodat je vanaf de parkeergarage naar de vestiging kan fietsen. Hoe makkelijk is dat?

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny 2e OLS waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Chantal

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Chantal staat voor je klaar!