Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam WFC Straat Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij WFC

KDV

Aan het Koningin Wilhelminaplein, op de 2e etage van toren 1 van het World Fashion Center, vind je CompaNanny WFC. Op deze locatie bieden we kinderdagverblijf aan voor kinderen tussen 0-4 jaar.

Koningin wilhelminaplein 13 (toren 1, etage 2) , 1062 HH

020 - 40 83 248

recruitment@compananny.nl

CompaNanny WFC Amsterdam

CompaNanny WFC is onze allereerste vestiging in Nederland en daar zijn we trots op! Het is ook echt een bijzondere plek om te werken met kinderen van 0 tot 4 jaar. Op de tweede etage van het World Fashion Center is ons kinderdagverblijf een oase van rust tussen de bedrijvigheid van alle kantoren. En op korte afstand van de A10 is CompaNanny WFC ook nog eens goed bereikbaar! Bang dat er geen plek is om met de kinderen naar buiten te gaan? Maak je geen zorgen! Deze locatie heeft een prachtige tuin waar de kinderen lekker kunnen spelen. CompaNanny WFC is een fijne en bijzondere plek om te werken in de kinderopvang! Op deze vestiging kun je ook werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam WFC Speelhoek Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam WFC Nanny Kind Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam WFC Kind Flesjes Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam WFC Tuin Locaties

Kom werken op de WFC!

Heb jij de juist kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 55 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 5 babygroepen, 2 peutergroepen en 1 flexgroep.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij kinderdagverblijf. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

CompaNanny WFC is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 19.00 uur.
Ouders kunnen tot 19.00 uur extra opvang afnemen.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets, de tram of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen vergoeden wij jouw parkeerkosten wanneer je in de parkeergarage van de WFC parkeert. Hoe makkelijk is dat?

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny WFC waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Chantal

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Chantal staat voor je klaar!