Werken Bij Compananny Kinderopvang Prinsengracht Buiten Speelplaats Gras Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Prinsengracht

KDV

Middenin het centrum van Amsterdam aan de Prinsengracht 617 A/B, vind je CompaNanny Prinsengracht. Op deze locatie bieden wij Kinderdagverblijf aan kinderen tussen 0 – 4 jaar.

Prinsengracht 617 A/B, 1016 HV

020-624 8976

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Prinsengracht

Altijd al willen werken met kinderen in hartje Amsterdam? Dan is CompaNanny Prinsengracht dé plek voor jou! Via een steeg aan de Prinsengracht kom je op een gezellige speelplaats terecht. Aan weerszijden van de speelplaats bevinden zich de baby- en peutergroepen. Maar er is nog meer ruimte om lekker met de kinderen buiten te spelen. Boven de peutergroepen is ook nog een dakterras waar gespeeld kan worden. Dus ook al werk je middenin de stad, bij CompaNanny Prinsengracht voel je je zo vrij als een vogel. Werken in de kinderopvang op deze locatie is een fijne werkplek. En wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang, dan kan dat ook bij CompaNanny Prinsengracht.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Prinsengracht Binnen Bank Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Prinsengracht Groep Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Prinsengracht Buiten Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Prinsengracht Straat Locaties

Kom werken bij Prinsengracht!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal met 20 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor onze baby en peutergroepen.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij kinderdagverblijf. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

CompaNanny Prinsengracht is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.45 tot 18.30 uur.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets, de tram of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen vergoeden wij jouw parkeerkosten wanneer je in de parkeergarage van de RAI, Atlas Arena, WFC of Westerpark parkeert. Daar staat een Swapfiets speciaal voor jou klaar zodat je vanaf de parkeergarage naar de vestiging kan fietsen. Hoe makkelijk is dat?

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Prinsengracht waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Romana

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Romana staat voor je klaar!