Home CompaNanny Compass

CompaNanny Compass

Met CompaNanny Compass geef je richting aan de toekomst door te werken aan je eigen ontwikkeling binnen CompaNanny. Dit uitgebreide trainings- en ontwikkelingsprogramma is door CompaNanny ontwikkeld vanuit de sterke wens haar medewerkers te helpen groeien in hun vak en als persoon. De 7 waarden van CompaNanny vormen de bouwstenen van onze cultuur en bepalen de omgangsvormen met kinderen, ouders, collega’s en iedereen met wie wij in contact staan. Om deze 7 waarden zo goed mogelijk te ontwikkelen bij kinderen, beginnen we met het ontwikkelen van deze waarden bij onszelf. 

Jij bepaalt jouw richting

Het noorden van het kompas wijst naar de beste versie van jezelf, daar wil je naar toe werken! Jij hebt je eigen kompas in handen en bepaalt hoe je, waar je, in welk tempo naartoe gaat. CompaNanny biedt jou in deze ontwikkelingsreis de mogelijkheden die nodig zijn om deze ontwikkeling waar te maken en (door) te groeien. Een van die mogelijkheden is het volgen van trainingen. Aan de hand van evaluatie- en ontwikkelgesprekken bepaal jij samen met jouw leidinggevende welke trainingen het beste aansluiten bij jouw leerbehoeften, ambities en talenten.

Jij bepaalt jouw richting
Onze 7 waarden als basis

Onze 7 waarden als basis

Respect | Verantwoordelijkheid | Besluitvaardigheid | Zelfvertrouwen | Authenticiteit | Nieuwsgierigheid | Creativiteit

De waarden die we bij CompaNanny nastreven zijn gelijk aan de waarden die wij willen ontwikkelen bij kinderen. We willen ze uitdragen en meegeven: aan kinderen, ouders én elkaar! Want wie wij zijn (onze identiteit) bepaalt wat wij meegeven aan anderen.

Onze waarden fungeren als ethisch kompas; ze geven richting aan ons handelen en vormen het ‘hart van onze organisatie’.

Lees meer