Avital

Vestigingsmanager

Collega Avital vertelt over haar werk als vestigingsmanager

Werken in de kinderopvang is voor mij …

… kinderen opvangen en managen tegelijk
Tijdens mijn studie Pedagogiek onderzocht ik het management in de kinderopvang en kwam ik veel over deze job te weten. Ik werkte als student al in de kinderopvang, omdat ik erg hield van kinderen, maar na mijn studie kwam ik erachter dat management en organisatie mij ook lag. Ik begon in een kleinere kinderopvangorganisatie als Vestigingsmanager.


De organisatie was ‘t voor mij niet helemaal. We waren een kinderopvang, maar dat was het dan ook. Ik miste een missie of visie. Via via kende ik mensen die bij CompaNanny werkten en zo kwam het dat ik er heel bewust voor koos om over te stappen. Er werd een nieuwe vestiging geopend en ik ging als vestigingsmanager aan de slag. Tot op de dag van vandaag ben ik blij met die keuze.


… werken met drie doelgroepen
Ik vind mijn werk geweldig. Misschien is het niet altijd in mijn voordeel dat ik verslaafd ben aan werken; soms kan ik wel een beetje een workaholic zijn. Het mooie aan mijn baan is dat ik verantwoordelijk ben voor, zoals ik het zie, een groot huis vol kinderen en geweldige collega’s. We werken met elkaar aan de toekomst en zijn er niet alleen voor het kind, maar ook zeker voor de ouder en voor elkaar.


Het werken met deze drie geweldige doelgroepen is voor mij een van de belangrijkste redenen waarom ik elke dag weer geniet. Het werken in een gezellig en hardwerkend team is leuk, maar ook dat wat we ervoor terug krijgen: waardering vanuit ouders, liefde van kinderen en steun en betrokkenheid vanuit ons hoofdkantoor.

Werken bij CompaNanny collega's vertellen Vestigingsmanager Avital

… elke dag anders
De reden dat ik na acht jaar nog steeds uitgedaagd ben, is dat geen dag hetzelfde is. Na vier jaar ben ik overgestapt naar een grotere vestiging met acht groepen en ik houd van de hectiek en diversiteit. CompaNanny is bovendien een bedrijf dat meegaat met de tijd en continu onderzoek doet naar hoe we het beste kunnen werken en wat het best is voor het kind. Dit zorgt voor continu meebewegen.


Wie weet komt er in de toekomst intern weer een nieuwe uitdaging voorbij, maar ergens anders naartoe gaan zal ik voorlopig niet snel doen. Ik heb het simpelweg te goed! Dit vak past bij mijn pedagogische achtergrond, liefde voor kinderen en interesse voor coaching van teams en communicatie met uiteenlopende doelgroepen. We kunnen hier écht iets betekenen voor ouders. Inmiddels ben ik zelf ook ouder en kan ik zeggen dat ik om meerdere redenen niet zonder CompaNanny zou kunnen!

… volop vertrouwen voelen
Wat me direct verbaasde toen ik bij CompaNanny begon was de warmte, openheid en gezelligheid. Deze mate van vrijheid en dus vertrouwen had ik nergens eerder op deze manier ervaren. Ik kwam als jonkie binnen en het was best spannend om medewerkers aan te sturen die net zo oud of hoogopgeleid waren. Gelukkig werd ik goed ontvangen, gezien en begeleid.


Het begrip ‘goed werkgeverschap’ was voor mij nog niet zo vanzelfsprekend en hier leerde ik wat dat inhield. Vanuit de directie en het management voelde ik pure positiviteit richting mij, waardoor ik dit ook weer door kon zetten naar mijn eigen medewerkers. En ik geloof heilig: als je hard werkt en daarvoor veel terugkrijgt vanuit je werkgever, werk je vervolgens extra hard en versterk je elkaar.

Collega Avital vertelt over haar werk als vestigingsmanager

Avital

Vestigingsmanager CompaNanny Schinkelkade

Een aantal collega’s zie ik ook privé en dat maakt dat ik nóg liever naar mijn werk ga.

… lid zijn van de CompaNanny familie
Professionaliteit en gezelligheid gaan hier hand in hand. We weten waarom en waarvoor we het doen en hebben allemaal onze missie in het achterhoofd. Hard werken wordt beloond. Met gezellige uitjes, leuke cadeautjes, een breed trainingsaanbod en doorgroeimogelijkheden, om maar eens iets te noemen. Ook leuk is dat ik in al die jaren hier veel vriendschappen heb opgebouwd. Een aantal collega’s zie ik ook privé en dat maakt dat ik nóg liever naar mijn werk ga.  


Je hoort wel eens dat bedrijven killer en onpersoonlijker worden naarmate ze groter worden. Om dat te voorkomen, houden we hier de lijntjes kort en zorgen we ervoor dat leidinggevenden ín het team zitten in plaats van erboven. Als het druk is op de groep, stop ik even snel een wasje in de machine om te helpen. En als ik een rotdag heb gehad, kan ik mijn ei kwijt bij mijn medewerkers zonder dat dat onprofessioneel is. Als ik hard werk voor hen, werken zij hard voor mij. Zo worden we samen beter!