Werken en wonen in Amsterdam

werken bij compananny peuters spelen kinderopvang

Een baan als Pedagogisch Medewerker én woonruimte

Werken als Pedagogisch Medewerker in de kinderopvang in Amsterdam en ook meteen een fijn huurappartement ter beschikking hebben? Dat klinkt bijna onmogelijk, maar het kan als je solliciteert bij CompaNanny! Wij weten dat het vinden van geschikte woonruimte in Amsterdam erg lastig is, en daarom helpen wij jou aan een mooie woning op IJburg. In onze blog lees je hoe Stefanie woonruimte in Amsterdam vond via CompaNanny!

werken-bij-compananny-werken-en-wonen-huurappartementen-IJburg

Over de appartementen

De appartementen die wij aanbieden deel je altijd met nog twee collega’s. De huurprijzen varieren tussen de € 450 en € 570 per persoon per maand (exclusief servicekosten). Met een woonoppervlakte van 70 m2 tot 80 m2, drie slaapkamers en een buitenruimte, is er voldoende gelegenheid om je eigen plekje op te zoeken. En wil je samen gezellig koken, eten of televisie kijken dan kan dat natuurlijk ook! Het complex is voorzien van een lift en de appartementen zijn aan de binnentuinzijde te bereiken via houten galerijen.

De appartementen zijn standaard voorzien van een keuken met inbouwapparatuur, een badkamer met mooi sanitair en tegelwerk. Ook beschikt de woning over vloerverwarming en een WTW unit (ventilatie). Wij zorgen er daarnaast voor dat de vloeren zijn voorzien van laminaat en dat de muren geverfd zijn. Ook zorgen we ervoor dat er voor alle ramen gordijnen aanwezig zijn. Je kunt er dus zo in!

Kom werken bij CompaNanny in Amsterdam

Wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Kom dan werken op één van onze vestigingen in Amsterdam.
Al onze vestigingen in Amsterdam hebben iets bijzonders. Veel zijn gehuisvest in fraaie monumentale panden met een rijke geschiedenis. Dat geeft net dat beetje extra’s aan je werkplek. Onze locaties zijn gevestigd over de hele stad en hebben vrijwel allemaal een gunstige ligging. Er is dus altijd wel een kinderdagverblijf, BSO of peuterspeelzaal van CompaNanny waar jij aan de slag kan!

Wij bieden jou niet alleen flexibele werktijden, een reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Maar ook tal van trainingen en opleidingen om jezelf te blijven ontwikkelen als persoon en professional. En het allermooiste is dat wij jou de vrijheid geven om zelf jouw secundaire arbeidsvoorwaarden samen te stellen! Zo bepaal en kies jij zelf welke secundaire arbeidsvoorwaarden het beste bij jou passen. Want wat bijdraagt aan jouw werkgeluk en werkplezier, vinden wij belangrijk!

werken en wonen peutergroep
Appartementen Ijburg

Huren in Amsterdam op IJburg

De appartementen die wij aanbieden zijn gevestigd in een nieuw project op Centrumeiland, aan de oostzijde van IJburg, grenzend aan Haveneiland-Oost.
Het appartementencomplex staat op de hoek van de Muiderlaan en de Strandeilandlaan, pal aan het water en tegenover de groene Diemervijfhoek. Een moderne en fijne leefomgeving voor met name bewoners uit het onderwijs, maar ook van de politie, kinderopvang en uit de zorg.

Goed te bereiken
De wijk is ontsloten met de IJ-tram, een snelle en rechtstreekse verbinding met het centrum van Amsterdam en met Station Bijlmer ArenA. Ga je met de (elektrische) fiets naar je werk op de vestiging of de stad in, dan neem je de prachtige Nescio fiets- en wandelbrug naar Amsterdam Oost of de Amsterdamse Brug. Een route met een heerlijke combinatie van water, groen en stad.

Wil je meer informatie? Kijk dan op de website van Juf Nienke.

Wat is het adres van de appartementen?

Kan ik huursubsidie aanvragen?

Kan ik kiezen met wie ik een appartement deel?

Mag ik ook met mijn partner/gezin in het appartement?

Hoe zien de appartementen eruit?

Wat zijn de huurprijzen en wat is inbegrepen?

Is er er parkeergelegenheid/een fietsenstalling aanwezig?

Beschikken de appartementen over een balkon?

werken bij compananny kinderopvang contact recruiter

Wil je meer weten?

Onze collega Floor staat voor je klaar