Pedagogisch Medewerker en kinderen knutselen op de kinderopvang

Salaris Pedagogisch Medewerker in de kinderopvang

Wat verdient een Pedagogisch Medewerker?

Het brutosalaris van een Pedagogisch Medewerker ligt tussen de €2.539,- en €3.489,- en is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Als Pedagogisch Medewerker in de kinderopvang word je ingedeeld in een schaal volgens de functiematrix. Het salaris Pedagogisch Medewerker kinderopvang valt volgens de CAO Kinderopvang binnen schaal 6 (trede 9 t/m 21). Bij goed functioneren ontvang je jaarlijks een verhoging en ga je een trede omhoog totdat het einde van tredes in die schaal zijn bereikt. 

Omdat we in de kinderopvangbranche werken met een CAO, betekent dit dat alle kinderopvangorganisaties zich moeten houden aan de salarisschalen die hierin vastgesteld zijn. Het is dus niet mogelijk om bij een andere organisatie in dezelfde functie een veel hoger salaris te krijgen. Wel is het altijd goed om te kijken naar de secundaire arbeidsvoorwaarden die een organisatie biedt, want dit is extra en verschilt per organisatie.

Salaris Pedagogisch Medewerker Kinderopvang Compananny

Salarisschalen CAO Kinderopvang

Wil je weten hoe de salarisschalen in de kinderopvang ingedeeld zijn? Bekijk dan zeker even de CAO Kinderopvang van 2023-2024. Hierin kun je alle salarisschalen met bijbehorende salarissen terugvinden. Elk jaar stijgt het CAO met een aantal procent. Dit betekent dat je meegroeit in je salaris maar ook dat het maximum van de salarisschaal omhoog gaat.

Meer salaris als je doorgroeit

Er komt een moment dat je het einde van de tredes in je salarisschaal hebt bereikt, of dat je al eerder toe bent aan meer uitdaging in je functie. Tijd om door te groeien! Bij CompaNanny hebben we volop mogelijkheden voor jou. Zo kun je, wanneer je 2 jaar gekwalificeerde werkervaring in de kinderopvang hebt, doorgroeien naar Senior Pedagogisch Medewerker. Als Senior Pedagogisch Medewerker werk je nog steeds op de groep en krijg je meer taken en verantwoordelijkheden. Natuurlijk word je beloond voor jouw ontwikkeling en extra inzet. Als Senior Pedagogisch Medewerker groei je door naar schaal 7!

 

Heb je ambitie om Assistent Leidinggevende te worden, maar mis je nu nog de vaardigheden om daadwerkelijk te solliciteren? Geef je dan op voor het Management Development Programma. In 1 jaar bereiden wij jou voor om de stap te maken van Senior Pedagogisch Medewerker naar Assistent Leidinggevende. Wanneer je eenmaal aan de slag gaat als Assistent Leidinggevende groei je door naar schaal 8. In deze functie geef je leiding aan de Pedagogisch Medewerkers van een aantal groepen en ben je verantwoordelijk voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling van jouw team.

Lees hier meer over de verschillende functies op vestiging.

Wat zijn secundaire arbeidsvoorwaarden?

Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn extra afspraken die een werkgever met een medewerker maakt. Je salaris, werktijden en pensioen zijn voorbeelden van primaire arbeidsvoorwaarden. Dit is natuurlijk belangrijk als basis maar het is ook goed om te kijken naar de secundaire arbeidsvoorwaarden die een organisatie je biedt. Denk bijvoorbeeld aan bonusregelingen, de mogelijkheden voor extra verlof, personeelsverzekeringen, extra beloningen etc.

Kijk dus goed naar wat een organisatie jou in totaal biedt, want dit kan echt het verschil maken.

De secundaire arbeidsvoorwaarden van CompaNanny

Die zijn top! Bij CompaNanny waarderen we namelijk écht wie jij bent en het werk dat jij doet. Daarom bieden wij onze arbeidsvoorwaarden op een unieke manier aan! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Extra vakantiedagen? Dat kan! Vakantiegeld opsparen of in een andere maand uit laten betalen? Dat kan! Een nieuwe sportoutfit? Een fiets? Een opleiding? Het is allemaal mogelijk binnen het Persoonlijk Keuzebudget.

Daarnaast krijg je van ons:

  • reiskostenvergoeding
  • diverse bonussen
  • ontwikkel- en doorgroei mogelijkheden
  • trainingen en relevante webinars
  • korting op kinderopvang bij CompaNanny
  • dagelijks een overheerlijke en verse lunch
  • regelmatig gezellige borrels en teamuitjes
  • een fijne werkplek in een hecht team
Salaris Pedagogisch Medewerker Kinderopvang baby

Kom werken bij CompaNanny!

Wij bieden jou een mooi salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden maar bovenal bieden we jou de beste start of stap in jouw carrière in de kinderopvang. Bij ons kun je jezelf blijven ontwikkelen en krijg je de ruimte om je talenten in te zetten. Jouw kennis en expertise deel je met je collega’s én met de ouders van de kinderen. Zo blink jij uit! Wij bieden jou fijne werkplek in een hecht team waar vriendschap en werkgeluk centraal staan. Met elkaar werken we aan hetzelfde doel, dat voel je zodra je binnenkomt bij een van onze prachtige vestigingen. Kom bij ons werken en ervaar ook dat unieke CompaNanny gevoel!