Werken bij CompaNanny kind en pedagogisch medewerker nanny knutselen

In drie maanden aan de slag als Pedagogisch Medewerker

Opleiding Pedagogisch Medewerker: in drie maanden aan de slag!

We leiden je met het leer-werktraject op als Pedagogisch Medewerker. Dit kan in circa drie maanden omdat je met jouw achtergrond en diploma al deels gekwalificeerd bent om in de kinderopvang te werken. Deze bijscholing zorgt ervoor dat je het aanvullend bewijs haalt om in de kinderopvang te werken.

Zo ziet de verkorte opleiding eruit

Het leer-werktraject is in samenwerking met een erkend opleidingsinstituut ontwikkeld en kan volledig op jouw eigen tempo gevolgd worden:

Je start direct parttime (16-32 uur) met het werken op de baby, peutergroep (of een combinatie van beide) en wordt betaalt voor de uren die je werkt op de groep. De startdatum kun je zelf bepalen.

Naast je werk op de groep doorloop je een online zelfstudie van in totaal 40 uur. Er zijn theorie en praktijkopdrachten verwerkt in de online zelfstudie die je uitvoert in de praktijk.

Daarnaast volg je 4 bijeenkomsten en leg je een eindgesprek af. Je kunt je eigen tijd indelen in het volgen van dit programma en bepaalt dus zelf hoe snel je de opleiding afrond.

Check of je in aanmerking komt voor de verkorte opleiding
Je kunt met de verkorte opleiding Pedagogisch Medewerker starten als jouw diploma hiervoor in aanmerking komt. Dit kan een veroudert diploma zijn of een opleiding waar net niet genoeg pedagogiek in het pakket zit, waardoor je aanvullend bewijs nodig hebt. Denk aan de gehandicaptenzorg, sociaal werk of verpleegkunde. Je hebt dan aanvullend bewijs nodig om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan. Maar er zijn meer diploma’s die in aanmerking komen. Benieuwd of jouw diploma kwalificeert? Doe de diplomacheck!

Om in aanmerking te komen voor de verkorte opleiding wordt bij je opgegeven diploma aangegeven ‘Hier is aanvullend bewijs bij vereist’. Bij twijfel kun je altijd contact opnemen met ons recruitment team, zij helpen je graag!
Werken Bij Compananny Kinderopvang Nanny Baby Sok Aandoen Werken Bij Compananny Kinderopvang Buitenspelen Bal Locaties

Mocht je met jouw diploma niet in aanmerking voor de verkorte opleiding komen, dan bieden we een ander leer-werktraject aan om Pedagogisch Medewerker te worden. Kies dan voor de door ons betaalde BBL opleiding.
Werken Bij Compananny Kinderopvang Nanny Meisjes Spelen Grond Met Paard