Werken bij CompaNanny nanny en kind zitten op vloer

Waarom werken in de kinderopvang zo leuk is!

Voordelen van werken in de kinderopvang

Waarom je kiest voor een baan in de kinderopvang? Vraag het aan een willekeurige pedagogische medewerker bij CompaNanny en allemaal zullen ze zeggen: om het contact met kinderen! Je houdt van kinderen en geniet van hun uitspraken of de stapjes die ze in hun ontwikkeling maken. Je vindt het een uitdaging om dagelijks de helpende hand te bieden in hun ontwikkeling. Daarnaast geniet je van hoe kinderen de wereld zien. Persoonlijk contact met kinderen in een 1-op-1 situatie is het cadeautje wat je gratis per dag krijgt, als pedagogisch medewerker. Je zult merken dat je deel uitmaakt van het leven van een kind en diens ouders. Daarin is jouw houding van belang. Je werk heeft maatschappelijk gezien ook veel impact. En je werkdag sluit je af met een portie ontvangen liefde en gratis knuffels.
Pedagogisch Medewerker en kind spelen samen buiten CompaNanny

Rachel

Pedagogisch Medewerker CompaNanny Benoordenhout

Wat mijn werk als Pedagogisch Medewerker vooral heel fijn maakt is dat iedere dag weer anders is, maar de kinderen zijn altijd zo vrolijk en blij. Dat maakt iedere grijze dag zonnig!

CompaNanny: waar samenwerken echt een feestje is

Fijn contact met collega’s draagt bij aan je werkplezier. Belangrijk dus dat je in een warm bad terechtkomt! CompaNanny bestaat uit meer dan 50 vestigingen. We zijn blij en trots dat we kunnen vertellen dat er op iedere vestiging een enthousiast en warm team werkt. Juist omdat je zo intensief samenwerkt, is het belangrijk dat de band met collega’s goed is. Doordat we een duidelijke pedagogische visie hebben, is er duidelijkheid bij collega’s over onze manier van werken. Zowel op papier als in de praktijk uit zich dit in doelgericht handelen in een fijne collegiale werksfeer.

Verder is er ruimte om jezelf te zijn bij CompaNanny. Net zoals dat ieder kind mag zijn wie hij of zij is, geldt dit ook voor onze medewerkers. Collega’s geven terug dat de sfeer zo positief is. Ook de ruimte voor persoonlijke aandacht en de waardering onderling maakt dat samenwerking echt een feestje is bij ons.

Contact en communicatie met ouders

Dagelijks heb je contact met de ouders van de kinderen. Het is fijn voor hen dat ze hun kind bij jou in goede handen achterlaten. Ook zullen ouders het fijn vinden om met opvoed vragen met jou als opvoed professional te overleggen. Van hoe ze ritme krijgen in het slapen thuis tot het beter leren eten van fruit; dit maakt je met jouw kennis een ideale sparringpartner voor ouders. Onze ouders waarderen ons en laten dit ook vaak merken. Dat draagt bij aan een stuk werkplezier!
Werken bij CompaNanny kind en pedagogisch medewerker nanny knutselen

Gina

Pedagogisch Medewerker CompaNanny Rembrandtlaan

Wat mij het meest gelukkig maakt in mijn werk is wanneer ik zie dat het stimuleren of een bepaalde manier van communiceren zichtbaar effect heeft op de kinderen. Ook de dankbaarheid van ouders is hartverwarmend!

Volop ruimte voor ontwikkeling

Bij CompaNanny besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van de kinderen, maar ook aan die van onze medewerkers. Zo hebben we voor zowel ouders als collega’s onze eigen CompAcademy. Hier verzorgen we leuke trainingen om zo te werken aan je ontwikkeling. Daarnaast heb je regelmatig met jouw leidinggevende gesprekken over jouw ontwikkeling en bepalen jullie samen jouw groeipad binnen CompaNanny. Wij geloven dat iedereen op zijn eigen manier groeit en bloeit en willen jouw de kans geven om je talenten optimaal in te zetten. Alleen zo worden we samen sterker!
Pedagogisch Medewerker en kind spelen samen buiten CompaNanny

Sharon

Pedagogisch medewerker CompaNanny Schinkelkade

Ik ben bij CompaNanny omgeschoold door de BBL-opleiding te volgen. Ik vind het mooi dat ik en mijn talenten echt gezien worden. Ik kan mij hier, net zoals de kinderen, ontwikkelen tot de beste versie van mezelf.

Ruimte voor ambities en veel doorgroeimogelijkheden

Naast het ontplooien van jouw talenten hebben we binnen CompaNanny ook veel doorgroeimogelijkheden. Je kunt dan denken aan het doorgroeien in functies als groepsteamleid(st)er of (Adjunct) Vestigingsmanager. Liggen jouw ambities bij het doorgroeien in pedagogische vaardigheden? Dan is er de mogelijkheid om jezelf te scholen en te coachen tot Pedagogisch Expert of Regio Pedagogisch Coach. Zo zorgen we ervoor dat werken bij CompaNanny afwisselend is en blijft. Of je nu pas net bij ons in dienst bent of al heel lang bij ons werkt, we vinden het belangrijk dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat!

Dit is de missie van CompaNanny

''Wij geloven in een betere wereld en bouwen elke dag aan generaties die daaraan bijdragen.''

Met onze missie willen wij zoveel mogelijk kinderen bereiken en daarom groeien we hard met elk jaar weer nieuwe locaties door het hele land. We houden van vernieuwing. Zo zorgen we dat we de trends nauwgezet volgen en de afweging maken of dit ons kan verbeteren. Daarbij horen we graag hoe jij denkt dat het beter kan! Je hebt hier op verschillende momenten de ruimte voor om jouw kennis en standpunt met ons te delen. Zo kan dit op diverse events of via onze mailbox. Door de groei en innovatie binnen CompaNanny zijn er altijd veel nieuwe mogelijkheden en kansen voor medewerkers om input te geven en nieuwe uitdagingen aan te gaan, we blijven altijd in beweging! En we zien jou persoonlijk.

Spreekt dit je aan en beschik je over het juiste diploma? Dan komen we graag met jou in contact! Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons in of bekijk direct onze vacatures.