Home Alle locaties Haarlem

Haarlem

CompaNanny is sinds 2019 actief in Haarlem. Met vestigingen in verschillende wijken van Haarlem is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Tot 2019 kende Haarlem deze locaties als 't Hazeltje maar na een samenwerking in dat jaar en de integratie die daarop volgde, gaan alle vestigingen vanaf 2021 als CompaNanny door het leven

Afbeelding 1
Afbeelding 2
Afbeelding 3

In Haarlem bieden we Kinderdagverblijf en Buitenschoolse opvang aan op 8 verschillende vestigingen.

Jouw collega's
Lisa

Lisa

Als Huishoudelijk Medewerker bij CompaNanny ben ik verantwoordelijk voor het schoonmaken van de algemene ruimtes, zoals de gangen, de wc's en de Nanny-ruimte. Ik breng de kinderen van mijn vestiging iedere dag een warme biologische lunch. Verder houd ik de voorraad van de vestiging bij, zodat er bijvoorbeeld altijd voldoende luiers zijn. 

Feie

Feie

Als Pedagogisch Medewerker (Nanny) bij CompaNanny zorg ik voor een veilige omgeving voor kinderen. Ik ondersteun kinderen in hun ontwikkeling. Dit doe ik niet zomaar, maar op een doordachte en succesvolle manier. Want CompaNanny heeft een duidelijke pedagogische visie. Iedereen werkt op dezelfde manier en dat zorgt voor positieve energie en een échte band met de kinderen en met elkaar. Ik krijg hier alle ruimte om me te ontwikkelen.

Amber

Amber

Als Pedagogisch Coach ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering van de pedagogische visie van CompaNanny op mijn vestiging. Door het coachen van Nannies op de groep zorg ik ervoor dat er volgens deze visie gewerkt wordt. Daarnaast sta ik in nauw contact met ons team van pedagogen op het hoofdkantoor, waardoor ik vragen uit de praktijk met hen kan overleggen en Nannies kan blijven inspireren met nieuwe informatie.

Onze vestigingen in Haarlem
Vacatures Haarlem