Werken Bij Compananny Kinderopvang Baarn Welkomsthek Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Verbindingsweg

KDV

Vlakbij het centrum van Baarn, aan de Verbindingsweg 3, vind je CompaNanny Verbindingsweg. Op deze locatie hebben we een kinderdagdagverblijf.

Verbindingsweg 3A, 3742 WK

035 205 7278

recruitment@compananny.nl

Werken bij Verbindingsweg

Wil je werken met kinderen van 0 tot 4 jaar op een klein, knus kinderdagverblijf? Dan is CompaNanny Verbindingsweg echt wat voor jou. Deze leuke vestiging is centraal gelegen in Baarn, vlakbij de doorgaande toegangswegen, dus makkelijk bereikbaar. En met het centrum om de hoek, kun je na het werk nog even snel een boodschap doen of gezellig iets drinken met je collega’s. Hoe leuk is dat! CompaNanny Verbindingsweg is gewoon een heel fijne plek om te werken in de kinderopvang. Wil je werken en leren kinderopvang of zoek je een stage kinderopvang? Ook dat kan op deze vestiging!

Werken Bij Compananny Kinderopvang Baarn Signing Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Jongen Speelt Aan Tafel

Alle vacatures in Verbindingsweg

Werken Bij Compananny Kinderopvang Spelen Nanny Kinderen Aan Tafel Werken Bij Compananny Kinderopvang Baarn Hek Locaties

Kom werken op de Verbindingsweg!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 5 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 1 baby/peutergroep.

Werktijden en openingstijden
Samen met jou kijken we naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goede balans tussen werk en privé is belangrijk!

CompaNanny Verbindingsweg is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot
18.30 uur.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestiging in Baarn? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen krijg je een reiskostenvergoeding en je kunt je auto in de straat van de vestiging parkeren.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Verbindingsweg waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

werken bij compananny kinderopvang contact recruiter sophie

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Sophie staat voor je klaar!