Kinderopvang CompaNanny Rijnhuizen Nieuwegein

Een gloednieuwe kinderopvang in Nieuwegein! Vestigingsmanager Jamey over CompaNanny Rijnhuizen

Maak kennis met de Vestigingsmanager van CompaNanny Rijnhuizen!

Jamey (30) is 8 jaar werkzaam bij CompaNanny en heeft in deze periode zo ongeveer alle functies op de vestigingen doorlopen die je kan bedenken. Van Stagiaire naar Pedagogisch Medewerker en van Assistent Leidinggevende naar Regio Pedagogisch Coach. Haar huidige rol als Vestigingsmanager bevalt Jamey verrassend goed en ze put veel uit haar ervaring van de afgelopen jaren. “Je weet nooit welke taken er allemaal bij komen kijken, maar ik merk dat ik het heel erg leuk vind om dat allemaal te ontdekken en eigen te maken”.

“Doordat ik verschillende functies heb gehad voelde ik me heel erg gehoord en kon ik lekker doorgroeien naar waar ik blij van werd”.

Waarom Jamey op deze nieuwe kinderopvang in Nieuwegein wilde werken

De vestiging Rijnhuizen moest nog helemaal opgestart en écht CompaNanny gemaakt worden. Dat was precies de reden dat Jamey op deze locatie aan de slag wilde gaan als Vestigingsmanager!

“Ik sta zelf heel erg achter de visie en de werkwijze, dus ik vind het heel leuk om dat uit te kunnen dragen en daar vorm aan te geven.”

Daarnaast vond Jamey het kleinschalige heel fijn. Op een kleine vestiging als deze heb je volgens haar sneller een hecht team waarmee je de vestiging goed op kan zetten.

Werken Bij Compananny Een Gloednieuwe Kinderopvang In Nieuwegein Vestigingsmanager Jamey Over De Vestiging Compananny Rijnhuizen Werken Bij Compananny Een Gloednieuwe Kinderopvang In Nieuwegein Vestigingsmanager Jamey Over De Vestiging Compananny Rijnhuizen (1)

De opstartperiode van CompaNanny Rijnhuizen

Jamey was bij de opening meteen werkzaam op de vestiging. Tijdens het afronden van haar functie als Regio Pedagogisch Coach, begon ze ondertussen met het uitvoeren van taken van een Vestigingsmanager. “Dat was even zoeken, maar ik vond het fijn om gelijk betrokken te worden bij dingen die hiervoor geregeld moesten worden!”. Zo besliste Jamey mee over de inrichting van de vestiging en werd ze betrokken bij de GGD inspectie. “Ik voel me daardoor ook wat zekerder in mijn functie” voegt Jamey hieraan toe.

Een relaxed, positief en gemotiveerd team!

Gelukkig zijn er genoeg Pedagogisch Medewerkers die willen werken in de kinderopvang in Nieuwegein, dus Jamey heeft haar team al goed gevuld. Inclusief Jamey bestaat het team uit 6 medewerkers en binnenkort komen er nog 2 bij. De sfeer binnen het team omschrijft Jamey als heel relaxed, open en gemotiveerd. Daarnaast is Jamey blij dat de Pedagogisch Medewerkers ontzettend zorgzaam voor de kinderen zijn.

“Ik ben best wel harmonieus en ingesteld op samenwerking, dus het geeft mij veel voldoening om dit echt met het hele team te doen”. Dat er ruimte is om haar team verantwoordelijkheden te geven en hen te laten meedenken vindt Jamey een groot pluspunt.
Kinderopvang CompaNanny Nieuwegein Vestigingsmanager

Jamey

Vestigingsmanager

De Pedagogisch Medewerkers willen graag meedenken, ze staan er positief in en hebben zin om dit met elkaar op te zetten. Dat ik vind ik echt heel mooi om te zien.

Werken Bij Compananny Tuin Een Gloednieuwe Kinderopvang In Nieuwegein Vestigingsmanager Jamey Compananny Rijnhuizen Werken Bij Compananny Groep Een Gloednieuwe Kinderopvang In Nieuwegein Vestigingsmanager Jamey Over De Vestiging Compananny Rijnhuizen

De groepen op CompaNanny Rijnhuizen

Als startend Vestigingsmanager kreeg Jamey voldoende tijd en ruimte om zich de rol eigen te maken. Het aantal kinderen werd rustig aan opgebouwd en ook het team is zij nog aan het uitbreiden. Op dit moment heeft de kinderopvang in Nieuwegein een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De baby’s en peuters worden opgevangen in 1 groep, zodat Jamey en haar team kinderen van alle leeftijden een plekje kunnen bieden. Vanaf september worden dit 2 aparte groepen; een babygroep en een peutergroep, en is er plek voor meer kinderen.

Rond het voorjaar van 2024 wordt de vestiging uitgebreid naar 4 groepen. Dit betekent dat 2 groepen worden opgevangen in een ander, bijna identiek gebouw op het hofje. In dit gebouw wordt nog volop geklust, dus er is genoeg tijd voor Jamey en de Pedagogisch Medewerkers om te settelen op hun huidige werkplek!

De uitdagingen van het opstarten van een nieuwe vestiging

Naast dat het opstarten van een nieuwe vestiging volgens Jamey ontzettend leuk is, brengt het ook zo zijn uitdagingen met zich mee. “De personeelsbezetting was vooral op het begin een beetje puzzelen”. Sommige Pedagogisch Medewerkers moeten hun BBL-opleiding nog afronden of moeten nog aanvullend bewijs halen, waardoor zij boventallig op de groep werken. Gelukkig zijn ze er met goed samenwerken, communiceren en hulp van andere vestigingen altijd uitgekomen. Verder is Jamey extra alert op de GGD-technische zaken: “Je checkt toch net wat meer: is alles veilig en is het qua gezondheid goed geregeld?”.

Wat CompaNanny Rijnhuizen zo leuk maakt voor kinderen én medewerkers

Het feit dat CompaNanny Rijnhuizen een kleinschalige opstartvestiging is, biedt zowel voor de ouders en kinderen als de medewerkers voordelen.

 “De rustige opstart is voor de kinderen heel fijn zodat ze kunnen landen in deze nieuwe omgeving. Daarnaast kunnen de Pedagogisch Medewerkers extra tijd investeren in de wenperiode”.

CompaNanny Rijnhuizen is gevestigd op een hofje, in een mooie, groene omgeving in Nieuwegein. “Het hofje ligt in een fijne woonwijk, waar veel jonge gezinnen wonen”, zegt Jamey. “Dus in dat opzicht zitten we hier heel goed!”

Verder zijn ouders goed te spreken over de werkwijze van CompaNanny in het algemeen. De inrichting met rustige kleuren, het passieve speelgoed en de oprechte en bewuste aandacht voor ieder kind worden ook op CompaNanny Rijnhuizen als heel positief ervaren.

Werken Bij Compananny Hof Van Vronestein Een Gloednieuwe Kinderopvang In Nieuwegein Vestigingsmanager Jamey Over De Vestiging Compananny Rijnhuizen

Draag ook de visie van CompaNanny uit!

Wil jij werken in de kinderopvang in Nieuwegein? Houd onze vacatures dan goed in de gaten! Wanneer de opening van het andere pand van CompaNanny Rijnhuizen in zicht is, zal Jamey weer nieuwe Pedagogisch Medewerkers aannemen. Wil jij nu al de visie van CompaNanny uitdragen? Solliciteer direct als Pedagogisch Medewerker!