CompaNanny vestiging Rijnhuizen entree locatie Nieuwegein
Terug naar overzicht

Werken bij Rijnhuizen

KDV

Gelegen in het Edelpark in Nieuwegein, vlakbij fort Jutphaas en landgoed Rijnhuizen, vind je CompaNanny Nieuwegein. Op deze nieuwe locatie bieden we een Kinderdagverblijf.

Hof van Vronestein 1A en 214A, 3439 WB en 3439 WD

030 - 442 0010

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Rijnhuizen

CompaNanny Nieuwegein is gevestigd in een prachtig, nieuw pand. Een heerlijke plek om te werken met kinderen van 0 tot 4 jaar. Wil jij graag werken in een nieuw team op een splinternieuwe vestiging? Dan is werken in de kinderopvang bij CompaNanny Nieuwegein extra aantrekkelijk! En wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang? Ook dat is mogelijk bij ons.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Rijnhuizen Speelhoek Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Rijnhuizen Nannyruimte Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Rijnhuizen Bank Locaties

Kom werken bij Rijnhuizen!

Heb jij de juist kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Samen met je nieuwe collega's zul je de zorg dragen van 2 babygroepen en 2 peutergroepen.

Werk- en openingstijden
Op de vestiging bieden wij kinderdagverblijf aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

  • Het Kinderdagverblijf is geopend van 07.30 – 18.30

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk dan geven wij jou een vergoeding voor de aantal kilometers die jij naar de vestiging maakt. 

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Anja

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Anja staat voor je klaar!