Nannies lachen met kind CompaNanny

Persoonlijke groei en ontwikkeling bij CompaNanny

Persoonlijke ontwikkeling die past bij jouw talenten

Bij CompaNanny zorgen we voor groei en ontwikkeling die past bij jouw talenten, capaciteiten en ambities. Om te ontdekken welke richting het beste bij jou past bepaal je samen met jouw leidinggevende de stappen die je doorloopt om verder te groeien.

Wij besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkelplannen, trainingen en niet onbelangrijk, aan vitaliteit en werkgeluk. Want gelukkige medewerkers dragen bij aan gelukkige kinderen en andersom! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden die wij bieden als je komt werken bij CompaNanny.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Nanny Kind Aankleden Werken bij CompaNanny kinderopvang aankleden kind door nanny
Werken Bij Compananny Kinderopvang Spelen Nanny Kinderen Aan Tafel Werken Bij Compananny Kinderopvang Kind Spelen Aan Tafel

Jij bepaalt jouw ontwikkelplan binnen CompaNanny met Compass

Met CompaNanny Compass geef je richting aan de toekomst door te werken aan je eigen ontwikkeling binnen CompaNanny. Dit uitgebreide trainings- en ontwikkelingsprogramma is door ons ontwikkeld vanuit de sterke wens om je te helpen groeien in je vak en als persoon.

Het noorden van het kompas wijst naar de beste versie van jezelf, daar wil je naar toe werken! Jij hebt je eigen kompas in handen en bepaalt hoe je, waar je, en in welk tempo je er naartoe gaat. CompaNanny biedt jou in deze ontwikkelingsreis de mogelijkheden die nodig zijn om deze ontwikkeling waar te maken en (door) te groeien. Een van die mogelijkheden is het volgen van trainingen.

Trainingen op maat voor pedagogisch medewerkers

Als je bij CompaNanny komt werken, doen we er alles aan om je welkom te laten voelen en je een goede start te geven. Daarom krijgt iedereen binnen de eerste drie maanden twee Kick-Start trainingen.

  • De eerste training is een kennismaking met de organisatie, de pedagogische visie, de werkwijze, de ontwikkelmogelijkheden en met wat ons allemaal verbindt; onze missie.
  • De tweede training is specifiek gericht op de manier waarop CompaNanny werkt met baby’s, peuters of BSO-kinderen. Jij volgt de training voor de leeftijd waarmee jij gaat werken, zoals PeuterLab & Sport en Spelbegeleiding. Beide zijn inspirerende trainingen om de creativiteit en ontwikkeling van kinderen al spelenderwijs te stimuleren.

Vervolgens kun je met verschillende trainingen je skills bijhouden of uitbreiden.

  • Build skills: Hier draait het eigenlijk allemaal om binnen CompaNanny; onze pedagogische kwaliteit. Alles wat je nodig hebt om een power nanny te blijven of worden vind je hier; How2Talk2kids, Pikler, Reggio, Grenzen stellen en verschillende pedagogische webinars worden doorlopend aangeboden
  • Coaching skills & management: Als leidinggevende of als coach heb je vaardigheden nodig om je functie zo goed mogelijk uit te voeren. Er zijn veel verschillende trainingen beschikbaar om jou te steunen in je rol. Zoals gesprektechnieken oefenen, oplossingsgericht leidinggeven of coachen en nog veel meer. Voor ieder niveau hebben we trainingen beschikbaar.
  • Safety skills: Eerste Hulp aan Kinderen (EHaK) en BHV zijn belangrijke trainingen die we aanbieden aan medewerkers om zich zeker te voelen op de groep wanneer er iets gebeurt en de veiligheid te waarborgen. Per vestiging zorgen we ervoor dat er voldoende medewerkers EHBO en BHV gekwalificeerd zijn.
Werken Bij Compananny Kinderopvang Baby Staan Nanny
Werken Bij Compananny Kinderopvang Nanny Peuter Knuffelen

Inspirerende CompaNanny webinars over vitaliteit en werkgeluk

Wij vinden de vitaliteit en het werkgeluk van onze medewerkers belangrijk. Vitaliteit betekent letterlijk levenskracht; wanneer je je vitaal voelt zit je zowel mentaal als fysiek goed in je vel. En zodra jij goed in je vel zit draag je dit ook uit naar de kinderen, jouw collega’s, ouders en natuurlijk thuis. Door middel van inspirerende webinars over bijvoorbeeld Mindfulness, Stress & Communicatie krijg je meer inzicht in wat je kan doen om je mentaal en fysiek goed te voelen. Wij inspireren, motiveren en ondersteunen jou graag in het doorlopen van jouw eigen unieke weg!

Bekijk onze vacatures

Wil jij graag werken in de kinderopvang en spreekt ons persoonlijke ontwikkelplan je aan? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures. We zoeken Pedagogisch Medewerkers voor onze vestigingen in onder andere Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Leiden en Breda. Ook staan er interessante vacatures open op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Onze Recruiters staan klaar om al je vragen over onze vacatures en trainingen te beantwoorden!

Werken Bij Compananny Kinderopvang Nannies Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Nanny Kind Knutselen