Home Young Talent Program

Young Talent Program

Het Young Talent Program van CompaNanny

Heb jij recent een HBO of WO opleiding afgerond en wil je je ontwikkelen binnen de kinderopvangbranche? Dan is ons Young Talent Program een unieke kans voor jou!

Tijdens het Young Talent Program draai je 4 dagen mee op een vestiging en leer je ondertussen alles over de branche.
Het programma bestaat uit drie blokken:

  1. Pedagogiek
  2. Leidinggeven en communicatie
  3. De business case

Naast het werken en leren is er ook tijd voor een flinke dosis fun! Er worden diverse activiteiten georganiseerd om het onderlinge contact te versterken. Je leert collega’s kennen van andere afdelingen, er is een Meet & Greet met de founders en veel gezellige borreltjes en etentjes met de andere Young Talents!

Na het succesvol afronden van het Young Talent Program ben je klaar om je interne doorgroeipad specifieker vorm te geven. Vind je leiding geven interessant of wil je je meer specialiseren in een pedagogische richting? Het traineeship geeft je de handvatten om jouw carrière bij CompaNanny uit te stippelen.

Wil jij het Young Talent Program volgen en jezelf ontwikkelen binnen CompaNanny? Bekijk dan snel de vacature. In september starten we met een nieuwe groep talenten. Ben jij erbij?

Naar de vacature

Lees hieronder meer over een aantal onderdelen van het Young Talent Program

Een paard als spiegel

Een paard als spiegel

Talent kan niet geleerd maar wel gespiegeld worden! Iedereen heeft talent, maar bij veel mensen is het zelfbewustzijn over hun talent onderontwikkeld. In de ontmoeting met een paard komen intenties, gevoelens en emoties, maar ook gedragspatronen snel en helder aan de oppervlakte. In één sessie kan het paard, als spiegel, je leven letterlijk veranderen. Een professionele coach begeleidt deze ontmoeting met paarden.

Insights training

Met behulp van een insights analyse wordt er een profiel gemaakt van jouw persoonlijke voorkeuren, talenten en valkuilen. Insights koppelt die voorkeuren aan 4 kleuren. Ze geven je op een aansprekende manier inzicht in je eigen reacties en gedrag en helpen je om te begrijpen waarom andere mensen heel ander gedrag laten zien. Tijdens een trainingsdag  leer je hoe je hiermee om kunt gaan en richting kunt geven aan je eigen toekomst!

Insights training
De Business Case

De Business Case

Tijdens een wervelende dag ga je aan de slag met diverse vraagstukken die in de organisatie spelen. In groepjes oefen je met casussen waarbij je alle verschillende disciplines van de organisatie leert kennen. Aan het einde van de dag presenteer je de resultaten aan elkaar. Na deze dag krijgen alle deelnemers een opdracht mee waar een maand lang aan gewerkt wordt. De resultaten van deze opdracht worden voorgelegd aan directieleden van CompaNanny!