Home Onze interne opleidingen

Onze interne opleidingen

Je verder ontwikkelen met een combinatie van werken en leren. Kinderopvang bij CompaNanny biedt jou alle kansen! Naast de trainingen binnen onze CompAcademy, kun je verschillende interne opleidingen bij ons volgen. We vinden het namelijk belangrijk om jonge talenten de kans te bieden om zich te ontwikkelen op verschillende niveaus! Ga jij een kick-start geven aan jouw toekomst door een van deze opleidingen te volgen? 

WO Young Talent Program

Het CompaNanny WO Young Talent Program is een traineeship. Binnen één jaar doorloop je een leer- en ontwikkeltraject en zet je belangrijke stappen als professional binnen de kinderopvang. Daarnaast behaal je je officiële kwalificatie om te werken binnen de kinderopvang. Dit traineeship is speciaal door CompaNanny ontworpen om ambitieuze, creatieve en getalenteerde wo-afgestudeerden de kans te geven zich te ontwikkelen tot de toekomst van onze organisatie. Je start met werken op één van onze groepen op een vestiging naar keuze en stippelt gaandeweg je eigen pad uit om binnen onze organisatie versneld te groeien richting een leidinggevende of specialistische functie. We dagen je hierbij uit om kritisch te zijn en jezelf te ontwikkelen. Zo bouw jij mee aan CompaNanny als organisatie en daarmee aan jouw toekomst én die van volgende generaties!

Bekijk de vacature

WO Young Talent Program
Betaalde BBL opleiding

Betaalde BBL opleiding

Zie jij jezelf werken in de kinderopvang? Maar ben je hier nog niet voor gekwalificeerd? Geen probleem! CompaNanny biedt jou deze kans! CompaNanny biedt namelijk leer/werkplekken (BBL) aan mensen die zich willen laten kwalificeren voor Pedagogisch Medewerker in de kinderopvang. En het wordt nóg beter; CompaNanny betaalt deze opleiding voor jou! Je gaat één dag in de week naar school en drie dagen werken als Pedagogisch Medewerker in opleiding. 

Bekijk de vacature

Werkend leren mbo

CompaNanny faciliteert en betaalt de BBL-opleiding ‘Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Niveau 4’. Je kunt deze interne opleiding bij ons volgen wanneer je in het bezit bent van het mbo 3 diploma 'Pedagogisch Medewerker'. We zorgen er dan samen voor dat je doorgroeit van Niveau 3 naar Niveau 4. Gedurende deze opleiding werk je bij CompaNanny op een vestiging naar keuze. Je werkt minimaal 3 en maximaal 4 dagen per week op de groep. Daarnaast ga je één dag per week naar school. Een fijne combinatie van werken en leren. Kinderopvang is een fantastische en dankbare branche om in te werken. Ga jij ervoor?

Bekijk de vacature

Werkend leren mbo
HBO Young Talent Program

HBO Young Talent Program

Ons HBO Young Talent Program is een traineeship. Binnen 1 jaar doorloop je een intensief ontwikkeltraject, wat resulteert in een operationeel leidinggevende functie binnen de kinderopvang. Jouw kennis en ervaring zijn de basis voor een vliegende start binnen onze organisatie. We versterken jouw professionaliteit door je iedere paar weken een hele dag te trainen. Denk hierbij aan pedagogische trainingen, leidinggevende trainingen en training om je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. Je stippelt gaandeweg je eigen pad uit en samen kijken we welke richting het beste past bij talenten en ambities. 

Bekijk de vacature

Van MBO4 naar HBO Pedagogiek

Voor onze medewerkers die de opleiding ‘Pedagogisch Medewerker Niveau 4’ hebben afgerond en willen doorleren, bieden wij een 4-jarige HBO opleiding Pedagogiek. CompaNanny faciliteert deze opleiding en draagt bij aan de studiekosten. Dit is een interne opleiding, waar je niet voor kunt solliciteren. 

Van MBO4 naar HBO Pedagogiek