Het Young Talent Program

Werken bij CompaNanny kinderopvang peuter drinken uit beker

Voor wie is ons Young Talent Program?

Ons traineeship is speciaal ontwikkeld voor ambitieuze talenten die aan de slag willen in de kinderopvang. Als je recent een HBO- of WO- opleiding hebt afgerond en de Nederlandse taal goed beheerst kun je solliciteren. Je bent bereid om voor het volgen van het Young Talent Program een commitment voor 1 jaar aan te gaan. Tijdens dat jaar werk je een aantal dagen per week mee op een van onze vestigingen en volg je klassikale en online lessen. Ook zijn er diverse trainingsdagen op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Alles wat je wilt weten over het YTP

Het Young Talent Program van CompaNanny is een programma voor aanstormend talent dat zich wil ontwikkelen binnen de kinderopvang. Een uniek traineeship voor hogeropgeleiden op het gebied van persoonlijke vaardigheden. Zo weet je zeker dat jij je met dit programma verder ontwikkelt tot succesvol professional. Je werkt tijdens het traineeship 3 á 4 dagen in de week op een vestiging bij jou in de buurt en je volgt 1 dag in de week (digitale) lessen. Het programma bestaat uit drie blokken:

1. Pedagogiek
2. Leidinggeven en communicatie
3. Het maken van een business case

 

Werken Bij Compananny Motivatie Om Te Blijven Leren Werken Bij Compananny Kinderopvang Kinderen Spelen Nanny
Werken Bij Compananny Kinderopvang Kinderen Zitten Op Fiets Tuin Werken Bij Compananny Kinderopvang Baby Speelt Met Ballen Grond

Wat je nog meer kan verwachten....

Aan de start van het traineeship wordt met behulp van een insights analyse een profiel gemaakt van jouw persoonlijke voorkeuren, talenten en valkuilen. Je krijgt op een aansprekende manier inzicht in je eigen reacties en gedrag en begrijpt waarom andere mensen heel ander gedrag laten zien. Tijdens een trainingsdag  leer je hoe je hiermee om kunt gaan en richting kunt geven aan je eigen toekomst! Samen met deskundige trainers ga jij aan de slag met de verdere ontwikkeling van je persoonlijke kwaliteiten. Het traineeship rond je af met het maken van een business case op ons hoofdkantoor.  

Naast het werken en leren in de kinderopvang is er ook tijd voor een flinke dosis fun! Er worden diverse activiteiten georganiseerd om het onderlinge contact te versterken. Je leert collega’s kennen van andere afdelingen, je hebt een Meet & Greet met de founders en gezellige borreltjes en etentjes met de andere Young Talents.

 

Deze vaardigheden heb jij na het volgen van ons Young Talent Program

  • Je hebt zicht op je persoonlijke kwaliteiten en uitdagingen.
  • Je bent gegroeid als professional.
  • Je weet met je persoonlijke leiderschapsstijl de juiste keuzes te maken.
  • Je bent er klaar voor om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en verder te groeien in de richting die jij voor ogen hebt
22 08 Compananny HQ 6006 22 08 Compananny HQ 6004
Werken Bij Compananny Extreem Blij

Amber

Marketeer

Ik ontwikkelde veel persoonlijke skills, zoals leidinggeven, samenwerken en feedback geven. Na een half jaar werd ik Assistent Leidinggevende van twee peutergroepen, een jaar later Adjunct Vestigingsmanager! Vervolgens werd ik gevraagd voor het marketingteam. Trots dat ik was!

Dit ga je verdienen tijdens het YTP

Bij CompaNanny verdien je een salaris conform de CAO Kinderopvang. Wanneer je begint met het Young Talent Program verdien je een startsalaris van €2.440,- bruto op basis van 36 uur. Na het doorlopen van de eerste 4-8 weken voer je alle taken uit die horen bij de functie van Pedagogisch Medewerker. Daarom stijgt jouw salaris naar €2.502,- bruto op basis van 36 uur. Blijf je na het Young Talent Program in dienst bij CompaNanny? Dan verdien je €2.831,- bruto op basis van 36 uur.
Werken Bij Compananny Recruiter Blij

Wil je meer over ons weten?

Onze Recruiter Floor staat voor je klaar!