Creating
Tomorrow

CompAcademy

Bij CompaNanny besteden we tijd en aandacht aan ontwikkeling. Bij ons kun je groeien als professional én persoonlijk. Binnen onze CompAcademy geven we trainingen op het gebied van pedagogiek, persoonlijke ontwikkeling, leidinggeven en coachen. Want ervoor zorgen dat kinderen klaar zijn voor de wereld van morgen, begint bij onszelf. Daarom hebben wij ieder jaar meer dan 1000 trainingsplekken beschikbaar. Omdat jezelf ontwikkelen energie geeft. Inzichten krijgen, blijven leren, innoveren en onderzoeken. Dat is een continue proces.

Wij geloven in het 70-20-10-principe. Dat betekent dat je over het algemeen 70% leert in de praktijk, gewoon door het te doen en te oefenen. 20% leer je van collega’s en 10% leer je in trainingen.
Bij CompaNanny heb je twee keer per jaar een evaluatiegesprek met je leidinggevende.

Aan de hand van het evaluatieformulier -dat trouwens voor iedereen hetzelfde is- bespreek je hoe je het afgelopen half jaar hebt ervaren. Waar je trots op bent, waar je ambities liggen en hoe je daar kunt komen.

Samen bepalen jullie welke trainingen het beste aansluiten bij jouw leerbehoeften, ambities en talenten. Vervolgens kies je een training uit de CompAcademy.

 


 

Getting Started

Als je bij CompaNanny komt werken, doen we er alles aan om je welkom te laten voelen en je een goede start te geven. Daarom krijgt iedereen binnen de eerste drie maanden twee Kick-Start trainingen.

Tijdens de eerste training maak je kennis met de organisatie, de pedagogische visie & werkwijze, de ontwikkelmogelijkheden en met wat ons allemaal verbindt; onze missie.

De tweede training is specifiek gericht op de manier waarop CompaNanny werkt met baby’s, peuters of BSO-kinderen. Jij volgt de training voor de leeftijd waarmee jij gaat werken.

Jij kiest jouw richting

Na zeven maanden kun je trainingen kiezen in de volgende richtingen:

GET PERSONAL – Trainingen om te groeien als mens. Bijvoorbeeld over feedback geven, over zelfvertrouwen of over jouw voorbeeldrol naar kinderen.

BE CREATIVE – Bij CompaNanny werken creatieve denkers en doeners. Wij leren je denken in oplossingen. Nemen je mee in wat we kunnen bereiken met creativiteit en vindingrijkheid. Zodat jij dit kunt doorgeven aan de kinderen. Hen helpt weerbaar te worden, klaar voor de wereld van morgen.

BUILD SKILLS – Pedagogische verdieping. Met inspirerende trainingen als Grenzen stellen en How2Talk2Kids.

SAFETY SKILLS – Iedereen volgt na zeven maanden de officiële cursus Eerste Hulp aan Kinderen.

Wij zijn nooit uitgeleerd

MANAGEMENT SKILLS – Deze richting kies je als je wil doorgroeien naar een leidinggevende functie. Of wanneer je daar net mee bent gestart.

COACHING SKILLS – Deze richting gaat over de verschillende manieren van coachen en hoe je de meeste impact kunt maken. Deze richting kun je bijvoorbeeld kiezen wanneer je de functie van Pedagogisch Coach hebt of ambieert.

MASTERING SKILLS – De juiste richting als je een pedagogische master wil worden. Als Master ben je een van de specialisten op de vestiging. Wanneer we een nieuwe vestiging openen worden Masters ook vaak ingezet om het nieuwe team in te werken en te adviseren.

Onze vacatures

“Ruim 9 jaar werk ik bij CompaNanny. Het meest trots ben ik op hoe wij onze pedagogische visie in de praktijk weten te brengen. De manier waarop er iedere dag met zo veel toewijding wordt geïnvesteerd in kinderen maakt CompaNanny écht uniek!”
Shannon Jansen, Vestigingsmanager
CompaNanny gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.