Home CompAcademy

CompAcademy

Trainingen kunnen, naast het leren in de praktijk en van anderen, een belangrijke impuls geven aan jouw ontwikkeling. Het doel van de trainingen die CompaNanny biedt, is dat jij blijft groeien in je functie én dat je de kans krijgt om je te ontwikkelen als persoon. Je kunt trainingen volgen op basis van jouw functie, ontwikkeling en ambitie. Ieder jaar evalueren we alle trainingen en passen we het aanbod aan naar de behoefte van onze medewerkers. 

Als je bij CompaNanny werkt, heb je gemiddeld 4 trainingsdagen per jaar. 

Getting Started

Als je bij CompaNanny komt werken, doen we er alles aan om je welkom te laten voelen en je een goede start te geven. Daarom krijgt iedereen binnen de eerste drie maanden twee Kick-Start trainingen. Tijdens de eerste training maak je kennis met de organisatie, de pedagogische visie & werkwijze, de ontwikkelmogelijkheden en met wat ons allemaal verbindt; onze missie. De tweede training is specifiek gericht op de manier waarop CompaNanny werkt met baby’s, peuters of BSO-kinderen. Jij volgt de training voor de leeftijd waarmee jij gaat werken.

Getting Started
Jij kiest jouw richting

Jij kiest jouw richting

GET PERSONAL | Trainingen om te groeien als mens. Bijvoorbeeld over feedback geven, over oudercommunicatie of over jouw voorbeeldrol naar kinderen.

BE CREATIVE | Bij CompaNanny werken creatieve denkers en doeners. Wij leren je denken in oplossingen. Nemen je mee in wat we kunnen bereiken met creativiteit en vindingrijkheid. Zodat jij dit kunt doorgeven aan de kinderen. Hen helpt weerbaar te worden, klaar voor de wereld van morgen.

BUILD SKILLS | Pedagogische verdieping. Met inspirerende trainingen als Grenzen stellen en How2Talk2Kids.

SAFETY SKILLS | Je kunt na 7 maanden in dienst kiezen uit verschillende trainingen op het gebied van EHBO voor kinderen en BHV (BedrijfsHulpVerlening).

Wij zijn nooit uitgeleerd

MANAGEMENT SKILLS | Deze richting kies je als je wil doorgroeien naar een leidinggevende functie. Of wanneer je daar net mee bent gestart.

COACHING SKILLS | Deze richting gaat over de verschillende manieren van coachen en hoe je de meeste impact kunt maken. Deze richting kun je bijvoorbeeld kiezen wanneer je de functie van Pedagogisch Coach hebt of ambieert.

MASTERING SKILLS | De juiste richting als je een pedagogische master wil worden. Als Master ben je een van de specialisten op de vestiging. Wanneer we een nieuwe vestiging openen worden Masters ook vaak ingezet om het nieuwe team in te werken en te adviseren.

Wij zijn nooit uitgeleerd