Over CompaNanny

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze k inderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.

Bekijk alle vacatures

Kinderdagverblijf
Zo blijven we leren en delen

Bij CompaNanny staan we nooit stil. We kijken naar de toekomst. Naar wat er nodig is om kinderen en medewerkers zich optimaal te laten ontplooien. Zodat ze straks klaar zijn voor de wereld van morgen. Ons gedachtegoed stellen we graag beschikbaar aan alle kinderen en opvoeders, zodat het ten goede komt aan zo veel mogelijk kinderen.

Lees hier op welke manieren wij blijven leren en vernieuwen en hoe we ons gedachtengoed delen!

CompAcademy

Blijf jezelf ontwikkelen met de workshops, masterclasses en trainingen van CompaNanny.

Met Be Creative leer je hoe je creativiteit en vindingrijkheid stimuleert.

Met Build Skills leer je alles over de allerlaatste pedagogische trends en ontwikkelingen.

Get Personal tenslotte, draait helemaal om jou. Ontdek waar jouw kwaliteiten liggen en leer deze elke dag optimaal in te zetten.

Meer over CompAcademy

CompAcademy

CompaCampus

Als enige kinderdagverbijf in Nederland heeft CompaNanny een eigen campus. Uiteraard in Amsterdam want daar is de nood qua woningen het hoogst. Dus als je bij ons komt werken en je kunt niet meteen een woning vinden, dan kun je een beroep doen om CompaCampus. Volledig ingerichte studio's waar je zo in kunt!

Bekijk de vacature

CompaCampus

CompaMatch

Als je ergens gaat werken wil je natuurlijk wel weten of je je daar een beetje thuis zult gaan voelen. Logisch natuurlijk. Daarom heeft CompaNanny de CompaMatch ontwikkeld. Een speciale online test waarmee jij erachter komt wat maakt dat CompaNanny een organisatie is waar jij lekker kan werken. Met mensen die goed bij jou passen. Heel belangrijk!

Doe de test

CompaMatch

CompaTalks

CompaTalks staat in het teken van de meest actuele visies en trends op het gebied van kindontwikkeling en opvoeding. Het zijn korte, inspirerende talks waarin de sprekers je meenemen in hun expertise. In hun verhaal. De derde editie vindt plaats in oktober 2019, houdt onze website in de gaten voor meer informatie!

CompaNanny gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.