Home Dit is werken bij CompaNanny

Dit is werken bij CompaNanny

Wij zijn CompaNanny. Een energieke en innovatieve organisatie met een maatschappelijke missie. Al meer dan 15 jaar bouwen wij elke dag vol overgave aan nieuwe generaties. Wij hebben power. Alles wat we doen, doen we met een reden. Dus onze pedagogische visie zie je terug op iedere groep. Er is tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling want dat geeft energie. We zijn een ambitieuze organisatie waar iedereen gelijk is, waar we respectvol met elkaar omgaan en samenwerken vanuit vertrouwen.

Onze unieke werkwijze is een succes; we bieden Kinderdagverblijf, Buitenschoolse opvang en Peuterspeelzaal aan op meer dan dertig vestigingen in Nederland. CompaNanny is een plek waar kinderen, ouders en medewerkers zich thuis voelen. Met elkaar werken we aan hetzelfde doel. We gaan respectvol met elkaar om en investeren in elkaar. We zijn een jonge en vooruitstrevende organisatie die gelooft dat hoe goed het ook is wat we doen, het altijd nog beter kan. 


Onze pedagogische visie

Onze pedagogische visie

De eerste jaren in het leven van een kind zijn essentieel voor de persoon die hij of zij later wordt. Daarom denken we heel goed na over alles wat we doen en werken we met een uitgebreide en duidelijke pedagogische visie, die je terug ziet op iedere groep. Zo vinden we het bijvoorbeeld belangrijk kinderen de ruimte te geven om zichzelf te zijn, letterlijk en figuurlijk. 

Lees meer over onze pedagogische visie 

In onze pedagogische werkwijze staan 7 waarden centraal, omdat we geloven dat deze waarden het mooiste bij kinderen naar boven halen en de basis vormen voor een optimale ontwikkeling. 

Onze 7 waarden

Arbeidsvoorwaarden bij CompaNanny

Bij CompaNanny waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaraden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Maar dat is nog niet alles! Bij ons krijg je écht de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Naast ons uitgebreide aanbod aan trainingen bieden we interessante interne opleidingen aan. En teamwork? Daar blinken we echt in uit. 

Bekijk onze extra arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden bij CompaNanny
Werk met een missie

Werk met een missie

Bij CompaNanny bouwen we elke dag vol overgave aan nieuwe generaties. Want de kinderen van nu gaan de wereld van morgen vormgeven. Daarom dagen we kinderen uit, stimuleren hun creativiteit en leren ze denken in oplossingen. Met vallen, maar vooral ook met opstaan. Zodat zij straks elke situatie aankunnen. Weerbaar zijn, klaar voor de toekomst. Maar wat gisteren wijsheid of waarheid was, is morgen alweer achterhaald. Daarom staan we nooit stil. Zijn we continu bezig om ook onszelf te ontwikkelen, te verbeteren en te innoveren. Met het toepassen van nieuwe kennis, methodes en visies. We kijken we altijd naar voren. Naar wat er nodig is om onze kinderen zich optimaal te laten ontplooien. 

Lees meer over onze missie

Werken in de kinderopvang

Onze cultuur

Natuurlijk zijn we zorgzaam, deskundig en gaan we respectvol met elkaar om. Maar dat zijn randvoorwaarden voor ons. Onze groep mensen kenmerkt zich door power en positieve energie. Dat zit in ons DNA en dat is wat ons verbindt. We hebben pure liefde voor ons vak en zijn een tweede thuis voor kinderen. We zoeken de verbinding met anderen, vanuit de overtuiging dat die verbinding de basis is van oprechte interesse in elkaar.

We zijn een team waarin je vrij bent om jezelf te zijn. En waar je er voor elkaar bent.

Lees meer

Onze cultuur
Kennis delen

Kennis delen

Alle kennis en kunde die we de afgelopen 15 jaar hebben opgebouwd zouden we graag ten goede laten komen aan iedereen die daar maar behoefte aan heeft. Maar we kunnen niet elk kind de zorg en begeleiding van CompaNanny geven. Daar zijn we gewoon nog niet groot genoeg voor. Wat we wel kunnen doen is onze kennis delen. Zoals met CompaTalks bijvoorbeeld, waar we onze eigen experts aan het woord laten maar ook externe deskundigen. Of met CompaBrains, onze interne denktank. Op deze manier hopen we dan ons gedachtengoed ten goede komt aan zoveel mogelijk kinderen. 

Zo delen wij onze kennis