Home Onze cultuur

Onze cultuur

Onze mensen zijn onze grote kracht. Zij zorgen voor het gevoel van thuiskomen, voor de kinderen en voor elkaar. Dat is het verschil tussen een gewoon kinderdagverblijf en CompaNanny. Iedere dag weer! Van onze Nannies en Groepsteamleiders tot de Pedagogisch Coaches en het Vestigingsmanagement; onze mensen zijn stuk voor stuk gedreven, positieve professionals. Er wordt hard gewerkt én hard gelachen. We zijn meer dan alleen collega's. De cultuur van CompaNanny is professioneel en vriendschappelijk tegelijk. 

Wij denken in kansen en mogelijkheden en we durven deze te benutten. We zijn bezig met de wereld van morgen en we nemen ons werk serieus. We zijn leergierig en durven ons eigen pad te kiezen. Want wij willen meer betekenen voor kinderen, meer betekenen voor onze mensen en zo meer bereiken als organisatie. We kijken door een innovatieve bril naar kinderopvang en staan open voor verandering.

We zijn oprecht, energiek en zelfverzekerd. 

Oprecht

Oprecht

Wij hebben echte, oprechte aandacht. Voor de kinderen, voor elkaar en voor ouders. Verbinding met elkaar is voor ons heel belangrijk en essentieel om een team te zijn. In communicatie gaat het bij ons niet alleen om informeren. We vinden het belangrijk om in gesprek te gaan. We stellen vragen en luisteren actief. We zijn oprecht geïnteresseerd. 

Energiek

Wij hebben de kracht en positieve energie om met elkaar onze missie waar te maken. We zijn ondernemend en initiatiefrijk. We hebben levenslust en werklust. We zien, horen en waarderen elkaar. We steunen en helpen elkaar, zonder te oordelen. Hard werken én hard lachen. Dat geeft energie! 

Energiek
Zelfverzekerd

Zelfverzekerd

We weten waar we het over hebben. Onze kennis en kunde is van grote waarde voor de ontwikkeling van kinderen. We denken overal over na. We onderbouwen en zijn kritisch naar onszelf. We kiezen altijd ons eigen pad en kopiëren anderen nooit. We hebben een duidelijke missie. Daar staan we voor. En we staan stevig!

Team work

Een 'team' is een groep mensen die door middel van samenwerking probeert om hetzelfde doel te bereiken. Het woord is voornamelijk bekend in de sportwereld, waarbij het team tot doel heeft om zoveel mogelijk te scoren en daarmee winst te behalen. In een team is samenwerken essentieel. Daarom besteden we aandacht aan onze teams. We spreken elkaar in teamverband en we ondernemen activiteiten om deze band te versterken. 

Hier winnen we de competitie van bedrijfshockey!