Werken Bij Compananny Kinderopvang Renkum Pand Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Renkum

KDV

Vlakbij het centrum van Renkum, aan de Van Ingenweg 2, vind je CompaNanny Renkum. Op deze locatie hebben we een Kinderdagverblijf.

CompaNanny Renkum

Te midden van een mooie groene tuin, waar alle kinderen veilig buiten kunnen spelen, ligt CompaNanny Renkum. In dit voormalige schoolgebouw kun je werken met kinderen van 0 tot 4 jaar. Deze vestiging is klein, knus, licht, fris en huiselijk. Écht een fijne plek om te werken in de kinderopvang. Wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang? Dat kan ook bij CompaNanny Renkum!

Werken Bij Compananny Kinderopvang Renkum Groep Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Renkum Buiten Speeltoestel Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Renkum Binnen Speeltoestel Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Renkum Houten Speeltoestel Locaties

Kom werken in Renkum!

Heb jij de juist kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Deze vestiging ligt aan de rand van Renkum, vlakbij park Heidestein. Naast de ruime tuin, kun je dus ook op uitje naar de kinderboerderij, hoe leuk! Er zijn 2 babygroepen en 2 peutergroepen en je werkt samen met 16 collega’s.

Werktijden en openingstijden
Samen met jou kijken we naar welke leeftijdsgroep en wat voor contract het beste bij je passen. Want een goede balans tussen werk en privé is belangrijk! CompaNanny Renkum is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestiging in Renkum? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen krijg je een reiskostenvergoeding en je kunt je auto in de straat van de vestiging parkeren.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Renkum waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Romana

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Romana staat voor je klaar!