CompaNanny locatie Oegstgeest pand en tuin vestiging
Terug naar overzicht

Werken bij Oegstgeest

KDV BSO

Om de hoek bij het Bos van Wijckerslooth, aan de Rhijngeesterstraatweg 40B in Oegstgeest, vind je CompaNanny Oegstgeest. Op deze locatie hebben we een Kinderdagverblijf en een Buitenschoolse Opvang.

Rhijngeesterstraatweg 40B , 2341 BV

071 - 51 90 634

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Oegstgeest

CompaNanny Oegstgeest is een unieke plek om te werken met kinderen van 0 tot 12 jaar. Het voormalig klooster is omgetoverd tot een lichte locatie met enorm veel binnen- buitenruimte voor de kinderen om te spelen. Rondom het gebouw zijn meerdere tuinen. En het eigen, aangrenzende speelbos maakt deze locatie echt uniek. Hier kun je met de kinderen hutten bouwen en andere leuke spellen doen. Daar leent de grote speelzolder zich overigens ook heel goed voor. Bij CompaNanny Oegstgeest is werken in de kinderopvang echt een feest! Ook kun je op deze vestiging werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Oegstgeest Groep Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Oegstgeest Binnen Locaties
Werken Bij Compananny Knutselen Aan Tafel

Kom werken in Oegstgeest!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 57 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 6 babygroepen, 3 peutergroepen en 3 BSO-groepen

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij Kinderdagverblijf en BSO aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

CompaNanny Oegstgeest is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur. Ouders kunnen tot 19.00 uur extra opvang afnemen. Op studiedagen en tijdens schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen krijg je een reiskostenvergoeding en je kunt je auto in de buurt van de vestiging parkeren.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Oegstgeest waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Romana

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Romana staat voor je klaar!