Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Eerste Helmers Pand Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Eerste Helmersstraat

KDV
In Amsterdam-Oud West, in de Helmersbuurt op steenworp afstand van het Vondelpark, vind je CompaNanny Eerste Helmersstraat. Op deze locatie bieden we kinderdagverblijf aan kinderen tussen 0-4 jaar.

Eerste Helmerstraat 263, 1054 DZ

020 - 723 17 11

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Eerste Helmersstraat

Wil je werken met kinderen op een bijzondere, historische locatie middenin Amsterdam? Dan is CompaNanny Eerste Helmersstraat de plek voor jou! Het statige schoolgebouw uit 1910 is nu de plek waar jij een veilig en gezellig tweede thuis kan bieden aan kinderen van 0 tot 4 jaar. De ruime groepen met grote ramen maken het een fijne plek voor kinderen om te zijn en voor jou om te werken. Ook is er een grote achtertuin waar de kinderen kunnen spelen. En wil je na het werk even een drankje drinken? Vijf minuten lopen en je staat midden op het Leidse Plein! CompaNanny Eerste Helmersstraat is echt een unieke plek om te werken in de kinderopvang. Op deze vestiging kun je ook werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang.
Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Eerste Helmers Voordeur Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Amsterdam Eerste Helmers Gebouw Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Nanny Kind Zwaaien Werken bij CompaNanny kinderopvang aankleden kind door nanny

Kom werken op de Eerste Helmersstraat!

Heb jij de juist kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal met 20 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 2 babygroepen en 2 peutergroepen.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij kinderdagverblijf. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

CompaNanny Eerste Helmersstraat is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur. Ouders kunnen tot 19.00 uur extra opvang afnemen.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets, de tram of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen vergoeden wij jouw parkeerkosten wanneer je in de parkeergarage van de RAI, Atlas Arena, WFC of Westerpark parkeert. Daar staat een Swapfiets speciaal voor jou klaar zodat je vanaf de parkeergarage naar de vestiging kan fietsen. Hoe makkelijk is dat?

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Eerste Helmersstraat waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Werken Bij Compananny Recruiter Donker

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Chantal staat voor je klaar!