Werken Bij Compananny Kinderopvang Atlas Arena Pand Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij AtlasArena

KDV
In Amsterdam-Zuidoost aan de Hoogoorddreef, vind je CompaNanny Atlas Arena. Op deze locatie hebben we een kinderdagopvang waar we Nederlands- en Engelstalige opvang aanbieden

Hoogoorddreef 15, 1101 BA

020 - 45 25 382

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Atlas Arena

Midden in het bruisende zakencentrum van Amsterdam-Zuidoost vind je CompaNanny Atlas Arena. In het Europagebouw van het multifunctionele Atlas Arena Complex is onze vestiging een oase van rust waar jij kunt werken met kinderen van 0 tot 4 jaar. Rondom het pand is een grote groene tuin. De peuters kunnen er klimmen, klauteren, graven en lekker rondrennen. Voor de kleinsten is er een aparte babytuin waar zij ongestoord kunnen spelen. We hebben ook een tweetalige groep, dus beheers jij de Engelse taal goed, dan is werken bij CompaNanny Atlas Arena extra aantrekkelijk! CompaNanny Atlas Arena is een fijne plek om te werken in de kinderopvang. Wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang? Dan kan dat ook bij CompaNanny Atlas Arena.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Atlas Arena Binnen Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Atlas Arena Kasten Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Atlas Arena Groep Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Atlas Arena Stormbaan Passief Speelgoed Locaties

Kom werken op onze vestiging Atlas Arena!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal met 48 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 4 babygroepen, 3 peutergroepen, 1 dreumes-peutergroep en 1 tweetalige groep.

Werk- en openingstijden
Op de vestiging bieden wij Kinderdagverblijf aan. CompaNanny Atlas Arena is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur. Ouders kunnen tot 19.00 uur extra opvang afnemen. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk!

Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets, met de tram of bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk? Dan hebben wij een aantal parkeerplekken voor collega's die buiten Amsterdam wonen. Daarnaast vergoeden wij jouw parkeerkosten wanneer je in de parkeergarage van Atlas Arena parkeert. Hoe makkelijk is dat?

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Atlas Arena waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Werken Bij Compananny Recruiter Ing

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Ingeborg staat voor je klaar!