Home Jouw ontwikkeling

Jouw ontwikkeling

Jezelf ontwikkelen geeft energie, op wat voor manier dan ook! Daarom besteden we bij CompaNanny tijd en aandacht aan ontwikkeling. We geloven namelijk dat het stimuleren van kindontwikkeling begint bij onszelf; als wij ons ontwikkelen en inzicht hebben in onszelf, heeft dat een positief effect op de ontwikkeling van kinderen om ons heen.
 
Binnen onze CompAcademy geven we trainingen op het gebied van pedagogiek, persoonlijke ontwikkeling, leidinggeven en coachen. Twee keer per jaar heb je een evaluatiegesprek met je leidinggevende, wat je voert aan de hand van het door ons ontwikkelde Compass. Je bespreek hoe je het afgelopen half jaar hebt ervaren. Waar je trots op bent, waar je ambities liggen en hoe je daar kunt komen. 
 
Check ook onze interne opleidingen, zoals het door ons betaalde BBL-traject en de Young Talent Programs op verschillende niveaus! 
 

CompAcademy

Bij CompaNanny besteden we tijd en aandacht aan ontwikkeling. Bij ons kun je groeien als professional én persoonlijk. Binnen onze CompAcademy geven we trainingen op het gebied van pedagogiek, persoonlijke ontwikkeling, leidinggeven en coachen. Want ervoor zorgen dat kinderen klaar zijn voor de wereld van morgen, begint bij onszelf. Daarom hebben wij ieder jaar meer dan 1000 trainingsplekken beschikbaar. Omdat jezelf ontwikkelen energie geeft!

Alles over de CompAcademy

CompAcademy
CompaNanny Compass

CompaNanny Compass

Met CompaNanny Compass geef je richting aan de toekomst door te werken aan je eigen ontwikkeling. Dit uitgebreide trainings- en ontwikkelingsprogramma is door ons ontwikkeld vanuit de sterke wens om onze medewerkers te helpen groeien in hun vak en als persoon. We geloven namelijk dat het stimuleren van kindontwikkeling begint bij onszelf. 

Lees meer 

Onze interne opleidingen

Sta je aan de start van je carriere binnen de kinderopvang? Dan kun je binnen CompaNanny gestructureerde werk- en opleidingsprogramma's volgen. We bieden drie verschillende prgramma's aan, op MBO-, HBO- en WO-niveau. Als MBO-er groei je door van Niveau 3 naar Niveau 4. Als HBO-er geef je je ontwikkeling een boost met als doel een operationeel leidinggevende functie binnen de kinderopvang. Heb je een WO-opleiding afgerond? Dan maken we het samen mogelijk dat je gekwalificeerd bent om te werken binnen de kinderopvang. 

Lees meer

Onze interne opleidingen