Home Werken in de kinderopvang

Werken in de kinderopvang

WAAROM BIJ EEN KINDEROPVANG WERKEN?

Werken in de kinderopvang betekent werken met een missie. De eerste jaren in het leven van een kind zijn essentieel voor de persoon die hij of zij later wordt. Als Pedagogisch Medewerker ben je onderdeel van de ontwikkeling. En wat voor een!

CompaNanny biedt kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal aan op meer dan vijftig vestigingen in Nederland. Wij zijn een vooruitstrevende organisatie en een plek waar kinderen, ouders en medewerkers zich thuis voelen. Bij CompaNanny besteden we veel tijd en aandacht aan ontwikkeling, zowel voor de kinderen als voor jou.

Bij ons kun je groeien als professional én op persoonlijk vlak. Binnen onze CompAcademy geven we trainingen op het gebied van pedagogiek, persoonlijke ontwikkeling, leidinggeven en coachen. Want ervoor zorgen dat kinderen klaar zijn voor de wereld van morgen, begint bij onszelf!

Werken als pedagogisch medewerker

Als pedagogisch medewerker ben je onmisbaar voor ons en voor de kinderen die we opvangen. Je draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen en  jouw invloed hierop is van grote waarde. We werken zoveel mogelijk in vaste groepen waardoor je een hechte band opbouwt met de kinderen, hun ouders en je collega’s. Geniet je liever van de 1-op-1-momenten met baby’s, kun jij meegaan in de fantasiewereld van peuters of ben jij de avontuurlijke Nanny op de BSO die graag met de kinderen het bos gaat verkennen en hutten bouwt? Bij CompaNanny kan het allemaal! Wil je meer weten over het werken als pedagogisch medewerker? Lees verder...

“Bij CompaNanny krijg ik alle ruimte om mezelf te ontwikkelen waardoor ik zowel persoonlijk als in mijn werk blijf groeien.”
 
Ingrid, nanny peutergroep CompaNanny Bachzaal in Amsterdam
Werken als pedagogisch medewerker
Leidinggevende functies

Leidinggevende functies

Wil jij graag werken in de kinderopvang in een leidinggevende functie? Dat kan bij CompaNanny! Op al onze vestigingen werkt een vestigingsmanager die de dagelijkse leiding heeft. De Adjunct-vestigingsmanager en de groepsteamleiders ondersteunen bij het managen van de vestiging. Ben je benieuwd naar de inhoud van deze uitdagende functies? Lees dan verder en bekijk ook meteen onze openstaande vacatures!

Bekijk de leidinggevende functies

“Het is fantastisch om bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van kinderen maar ook van de Nannies. De perfecte combinatie! ”
 
Miriam, groepsteamleider CompaNanny

Jezelf ontwikkelen als Pedagogisch Medewerker

Volg je een opleiding waarmee je aan de slag kunt als Pedagogisch Medewerker en zoek je een leuke en leerzame stageplek óf heb jij je opleiding al afgerond, beschik je over het juiste diploma maar wil je jezelf verder ontwikkelen terwijl je werkzaambent als Pedagogisch Medewerker? Bekijk dan eens alle mogelijkheden die wij voor jou hebben. Je kunt bijvoorbeeld met een MBO-4 diploma bij ons verder leren op HBO niveau of jezelf ontwikkelen in een coachende rol.

Bekijk ons aanbodJezelf ontwikkelen als Pedagogisch Medewerker
Vacatures Werken in de kinderopvang

Uitgelichte vacatures

Pedagogisch Medewerker
Den Haag | 16 tot 36 uur | HBO, MBO
Wil jij graag werken met kinderen of heb je al ervaring met werken in de kinderopvang? Dan is onze vacature Pedagogisch Medewerker een prachtkans voor.. Bekijk vacature
Pedagogisch Medewerker - CompaNanny Amstel
Amsterdam | 24 tot 36 uur |
Wil jij werken bij een uniek Kinderdagverblijf die centraal gelegen is in Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze locatie in Amsterdam Oost lig.. Bekijk vacature
Groepsteamleider babygroepen - Baarsjes
Amsterdam | 28 tot 36 uur | HBO, MBO
Voor onze vestiging CompaNanny Baarsjes zijn wij op zoek naar een gemotiveerde groepsteamleider die een nieuwe uitdaging wil aangaan. In de functie va.. Bekijk vacature