Home Werken in de kinderopvang

Werken in de kinderopvang

WAAROM BIJ EEN KINDEROPVANG WERKEN?

Werken in de kinderopvang betekent werken met een missie. De eerste jaren in het leven van een kind zijn essentieel voor de persoon die hij of zij later wordt. Als Pedagogisch Medewerker ben je onderdeel van de ontwikkeling. En wat voor een!

CompaNanny biedt kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal aan op meer dan dertig vestigingen in Nederland. Wij zijn een vooruitstrevende organisatie en een plek waar kinderen, ouders en medewerkers zich thuis voelen. Bij CompaNanny besteden we veel tijd en aandacht aan ontwikkeling, zowel voor de kinderen als voor jou.

Bij ons kun je groeien als professional én op persoonlijk vlak. Binnen onze CompAcademy geven we trainingen op het gebied van pedagogiek, persoonlijke ontwikkeling, leidinggeven en coachen. Want ervoor zorgen dat kinderen klaar zijn voor de wereld van morgen, begint bij onszelf!COMPANANNY IN 1 MINUUTMAAK KENNIS MET COMPANANNY

kennismaken met CompaNannyCompaNanny is een ambitieuze, jonge organisatie waar iedereen gelijk is en waar elke dag vol overgave met elkaar wordt gebouwd aan de generaties van de toekomst. We gaan respectvol met elkaar om en werken samen vanuit vertrouwen. Alles wat we doen, doen we met een reden dus onze pedagogische visie zie je terug op iedere groep. Bij CompaNanny is er tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling én voor gezellige borrels en teamuitjes. Want ook dat geeft energie!

Heb je een vraag of wil je gewoon eens kennismaken? Bel of app dan vrijblijvend met onze Floor en laat je verrassen door wat we allemaal te bieden hebben.
Vacatures Werken in de kinderopvang

Uitgelichte vacatures

Pedagogisch Medewerker KDV&BSO
Den Haag | 12 tot 36 uur | HBO, MBO
Energiek, liefde voor kinderen, ondernemend. Dat zijn de kenmerken die passen bij een pedagogisch medewerker bij CompaNanny in Den Haag. Momenteel zij.. Bekijk vacature
Pedagogisch Medewerker - CompaNanny Dintelstraat
Amsterdam | 8 tot 36 uur | HBO, MBO
Wil jij werken bij een uniek Kinderdagverblijf die centraal gelegen is in Amsterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze locatie in de Rivierenbuurt i.. Bekijk vacature
Combifunctie BSO & Support Medewerker
Haarlem | 24 tot 36 uur |
Ben jij op je best in een team waar hard gewerkt én hard gelachen wordt, en zoek jij een baan met lekker veel afwisseling? Dan is deze combinatiefunc.. Bekijk vacature
Pedagogisch Medewerker Babygroep
Amsterdam | 0 tot 36 uur | HBO, MBO
Heb jij een kwalificerende opleiding (kijk hieronder of jouw opleiding hieronder valt) afgerond om in de Kinderopvang te werken? Dan zoeken wij jou! C.. Bekijk vacature

Werken als pedagogisch medewerker

Als Nanny zie je iedere dag van dichtbij hoe ‘jouw’ kinderen zich ontwikkelen en merk je dat jouw invloed hierop van grote waarde is. We werken zoveel mogelijk in vaste groepen waardoor je een hechte band opbouwt met de kinderen, hun ouders en je collega’s. Geniet je liever van de 1-op-1-momenten met baby’s, kun jij meegaan in de fantasiewereld van peuters of ben jij de avontuurlijke Nanny die graag met de kinderen het bos gaat verkennen en hutten bouwt? Bij CompaNanny kan het allemaal!

“Bij CompaNanny krijg ik alle ruimte om mezelf te ontwikkelen waardoor ik zowel persoonlijk als in mijn werk blijf groeien.”
 
Ingrid, nanny peutergroep CompaNanny Bachzaal in AmsterdamDe babygroep   De peutergroep   De BSO

Werken als pedagogisch medewerker
Trainingen op basis van jouw behoeften en ambities

Trainingen op basis van jouw behoeften en ambities

Trainingen geven een belangrijke impuls aan jouw ontwikkeling. Het doel van de trainingen die CompaNanny biedt, is dat jij blijft groeien in je functie én dat je de kans krijgt om je te ontwikkelen als persoon. Wij bieden daarom trainingen aan op basis van jouw functie, ontwikkeling en ambitie. Ieder jaar evalueren we alle trainingen en passen we het aanbod aan naar de behoefte van onze medewerkers.

“Dankzij de interne trainingen ben ik inmiddels groepsleider op onze lokatie in Haarlem.”
 
Mariëlle, groepsleider CompaNanny Brandaris in Haarlem.

Werken met de nieuwste kennis en methodes

Bij CompaNanny bouwen we elke dag vol overgave aan nieuwe generaties. We dagen de kinderen uit, stimuleren hun creativiteit en leren ze denken in oplossingen. Met vallen, maar vooral ook met opstaan, zodat ze klaar zijn voor de toekomst. Maar wat gisteren wijsheid of waarheid was, is morgen misschien alweer achterhaald. Daarom staan we bij CompaNanny nooit stil. We zijn continu bezig met het toepassen van nieuwe kennis en werkmethodes.

“Bij CompaNanny blijven we vernieuwen met nieuwe kennis en methodes, daar leer ik zelf ook elke dag van.”

Frieda, Nanny bij CompaNanny in Oegstgeest.Werken met de nieuwste kennis en methodes

Werken met een heldere pedagogische visie

De eerste jaren in het leven van een kind zijn essentieel voor de persoon die hij of zij later wordt. Daarom werken we met een uitgebreide en duidelijke pedagogische visie. Dit beleid wordt dagelijks toegepast door de Nannies op de groepen, waarbij iedere keuze bijdraagt aan de optimale ontwikkeling en ontplooiing van het kind.

Lees meer