Creating
Tomorrow

Compamatch

Je zoekt meer dan alleen een baan. Je wil een plek waar je je op je gemak voelt en echt tot je recht komt. Zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Daarom heeft CompaNanny CompaMatch. Een persoonlijkheidstest waarmee je inzicht krijgt in je leefstijl, je ambities en wat je belangrijk vindt in jouw sociale relaties. Daarnaast kom je er achter op welke manieren CompaNanny bij jou past.

Uitleg over CompaMatch
Kom je bij ons solliciteren? Dan zorgt de uitslag van de test ervoor dat we elkaar sneller begrijpen en beter in gesprek kunnen gaan. Met als doel dat we jou daarna aan het juiste team kunnen matchen!

Doe de test!

CompaMatch

Na het maken van de test ontvang je direct de uitslag per e-mail!

Compacharacters

Samen met onderzoeksbureau Motivaction is er een speciaal voor CompaNanny ontwikkelde test gemaakt, CompaMatch! De uitslag van deze test laat zien met welke van de acht karakters -de CompaCharacters- jouw persoonlijkheid het meest overeenkomt.

Deze karakters zijn gebaseerd op de Mentality milieus, waar Motivaction al meer dan twintig jaar onderzoek naar doet. Mensen die in deze milieus vallen, hebben vaak dezelfde opvattingen over werk, vrije tijd, politiek en hebben vergelijkbare ambities en kernwaarden.

Herken jij jezelf in het profiel dat uit de CompaMatch test komt? Lees hier meer over de acht CompaCharacters!

CompaCharacters

CompaNanny gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.