Home Onze extra arbeidsvoorwaarden

Onze extra arbeidsvoorwaarden

'Met elkaar streven naar de beste kwaliteit voor kinderen en ouders. Daarin maken onze mensen elke dag het verschil. Bij CompaNanny werken we met z’n allen aan dezelfde doelstellingen, om zo met elkaar onze missie te bereiken. Om te laten merken dat we onze mensen waarderen, biedt CompaNanny naast de wettelijke arbeidsvoorwaarden ook extra voorwaarden. Hiermee willen we iedereen een positieve drive geven om elke dag vol energie aan de slag te gaan.'

Jiska Horn
Algemeen Directeur CompaNanny

Als pedagogisch vrijwilliger naar Afrika

Als pedagogisch vrijwilliger naar Afrika

CompaNanny heeft zich verbonden aan stichting Join for Joy. Zij ondersteunen basisscholen in Afrika bij het opzetten van een structureel Sport- en spelprogramma. Naast dat zij een prachtig doel nastreven lijkt Join for Joy qua werkwijze en visie erg op CompaNanny. Wij geloven allebei dat investeren in de nieuwe generatie bijdraagt aan een betere wereld. Ieder jaar krijgen twee collega’s de kans om als trainer met Join for Joy mee te werken aan de Kick-off van een project in Afrika. Je werkt samen met professionals van Join for Joy en leraren van de basisschool om voor een paar honderd kinderen een sportieve en energieke week neer te zetten. CompaNanny vergoedt de kosten van deze reis.

'Zo veel energie, plezier en power heb ik gevoeld in Kenia! Dat ik aan de andere kant van de wereld mijn pedagogische kennis op deze manier heb kunnen inzetten, dat was echt geweldig.'

Marije
CompaNanny Zuidas

Team work

Bij CompaNanny vinden we het belangrijk dat je je ontwikkelt als individu maar ook als team. Daarom ga je twee keer per jaar met het hele team van de vestiging aan de slag met pedagogische verdieping en teambuilding. Vaak zijn dit workshops en trainingen waar pedagogische inhoud aan bod komt. Gevolgd door teambuilding in de vorm van een toffe activiteit. Tijdens deze dagen is de vestiging gesloten.

Team work
Bonussen

Bonussen

Met elkaar streven naar de beste kwaliteit voor kinderen en ouders. Daarin maken onze mensen elke dag het verschil. Wij werken met z’n allen aan dezelfde doelstellingen, om zo met elkaar onze missie te bereiken. Aan deze doelstellingen zijn bonussen gekoppeld, gebaseerd op vertrouwen en positiviteit. Hiermee willen we iedereen een positieve drive geven om elke dag vol energie aan de slag te gaan. Wanneer je bij CompaNanny komt werken, ga je een persoonlijke bijdrage leveren aan deze doelen en kan je voor jezelf écht een verschil maken. Er zijn drie verschillende bonussen die je kunt behalen. Deze bonussen kunnen oplopen tot een bedrag van €1500,- per jaar. Dat gebeurt ook écht! Daar doen we in ieder geval alles aan. 

EnergyBoost

Je fit voelen is belangrijk om je goed en in balans te voelen. Zowel fysiek als mentaal. Daarom heeft CompaNanny de EnergyBoost. Een maandelijks bedrag dat je kunt besteden aan iets waar je energie van krijgt of van oplaadt. Dat kan yoga zijn, een massage, bokslessen, de bioscoop. Wat jij wil!

EnergyBoost
CompaNetwork

CompaNetwork

Bij CompaNanny geloven we erin dat goede mensen, goede mensen kennen. Daarom willen we onze medewerkers graag stimuleren om ons te helpen in het vinden van nieuwe collega’s. Want zij kunnen als geen ander vertellen hoe het is om bij CompaNanny te werken. Daarom ontvang je bij CompaNanny een mooie bonus zodra de collega die jij hebt aangedragen start met de eerste werkdag bij ons. 

Dit zijn onze extra's

We vinden het belangrijk om te laten merken dat we onze mensen waarderen. Daarom bieden we deze extra voorwaarden. Met als doel dat onze mensen zich gewaardeerd voelen en met plezier naar hun werk komen! 

Kom je bij ons werken? Dan vertellen we je ook over de rest van de voorwaarden zoals je pensioenopbouw bij CompaNanny, de mogelijkheid tot onze collectieve zorgverzekering, korting wanneer je collega én klant bent, reiskostenvergoeding, etc. 

Naar de vacatures