Home Onze extra arbeidsvoorwaarden

Onze extra arbeidsvoorwaarden

Onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Bij CompaNanny werken we met z’n allen aan dezelfde doelstellingen, om zo met elkaar onze missie te bereiken. Wij waarderen onze mensen die zich elke dag hard inzetten, daarom bieden we naast de wettelijke arbeidsvoorwaarden ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Hiermee willen we iedereen een positieve drive geven om elke dag vol energie aan de slag te gaan!

Team work

Op elke vestiging is een gezellig ruimte waar je met elkaar kunt genieten van de lunch die door CompaNanny geregeld wordt. De band met je collega’s vinden we belangrijk en daarom is er elk jaar budget voor temuitjes en borrels. Twee keer per jaar ga je met het hele team van de vestiging aan de slag met pedagogische verdiepingen teambuilding. Vaak zijn dit workshops en trainingen waar pedagogische inhoud aan bod komt. Gevolgd door teambuilding in de vorm van een toffe activiteit.

Team work
Bonussen

Bonussen

Wij werken met z’n allen aan dezelfde doelstellingen, om zo met elkaar onze missie te bereiken. Aan deze doelstellingen zijn bonussen gekoppeld. Hiermee willen we iedereen een positieve drive geven om elke dag vol energie aan de slag te gaan. Wanneer je bij CompaNanny komt werken, ga je een persoonlijke bijdrage leveren aan deze doelen. Er zijn drie verschillende bonussen die je kunt behalen. Deze bonussen kunnen oplopen tot een bedrag van €1500,-.

Compacademy

Wij bieden jou regelmatig trainingsmogelijkheden aan op het gebied van pedagogiek, persoonlijke ontwikkeling en Eerste Hulp aan Kinderen. Het doel van de CompaNanny trainingen is dat je groeit in je pedagogische vakkennis en de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen als persoon.

Compacademy
CompaNetwork

CompaNetwork

Bij CompaNanny geloven we erin dat goede mensen, goede mensen kennen. Daarom willen we je graag stimuleren om ons te helpen in het vinden van nieuwe collega’s. Je ontvangt een bonus zodra de collega die jij hebt aangedragen door zijn/haar proeftijd bij CompaNanny heen is.

Kom je bij ons werken? Dan vertellen we je ook over de rest van de voorwaarden zoals je pensioenopbouw bij CompaNanny, de mogelijkheid tot onze collectieve zorgverzekering, korting wanneer je collega én klant bent, reiskostenvergoeding, etc. 

Naar de vacatures