Werken Bij Compananny Kinderopvang Kralingen Voorkant Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Kralingen

KDV

In Rotterdam aan de prachtige Voorschoterlaan op nummer 73, vind je CompaNanny Kralingen. Op deze locatie hebben we een Kinderdagverblijf.

Voorschoterlaan 73, 3062 KJ

010 - 43 33 888

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Rotterdam Kralingen

Vind jij het leuk om te werken met kinderen van 0 tot 4 jaar op een plek midden in de stad mét veel buitenruimte? Kom dan werken bij CompaNanny Kralingen. Dit Kinderdagverblijf is gevestigd in een karakteristiek pand aan een mooie laan. Vroeger zat hier de HAVO voor Muziek en Dans. Inmiddels is het gebouw omgetoverd tot een ruime en lichte vestiging met een prachtige achtertuin van meer dan 300 m2. Dat is uniek! Om de hoek, in de gezellige Lusthofstraat, kun je na je werk nog even een drankje drinken met je collega’s.
Ook hebben we op deze vestiging een peuterplusgroep, waar de oudste peuters voorbereid worden op de overstap naar de basisschool. Deze locatie is zeker de moeite waard als je wilt werken in de kinderopvang. Ook kun je bij CompaNanny Kralingen werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Kralingen Groep Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Kralingen Trap Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Nanny Peuter Knuffelen Locatie

Kom werken bij Kralingen!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 41 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 5 babygroepen en 3 peutergroepen.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij Kinderdagverblijf aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk!

Het Kinderdagverblijf is dagelijks van 7.30 -18.30 uur geopend. Ouders kunnen extra opvang afnemen tot 19.00 uur.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets, de tram of met de metro naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen krijg je een reiskostenvergoeding en je kunt je auto in de buurt van de vestiging parkeren.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Kralingen waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Anja

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Anja staat voor je klaar!