Werken bij CompaNanny kinderen spelen houten speelgoed
Terug naar overzicht

Werken bij Lent

KDV

In Nijmegen Lent, aan de Truus Gelsingstraat 67, openen we in de zomer van 2024 onze gloednieuwe CompaNanny vestiging in het woonzorg concept Living-Inn. De locatie heeft een centrale ligging vlakbij uitvalswegen en op loopafstand van station Nijmegen-Lent.

Truus Gelsingstraat 67 , 6663 RE

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Lent

CompaNanny Lent is nog in aanbouw. Het is gevestigd in het complex Living Inn, een ruim, licht pand dat speciaal gebouwd is voor woningen en zorg voor jong en oud. De vestiging bestaat uit 5 grote groepen enwordt warm en huiselijk ingericht. Hierdoor voelen niet alleen de kinderen zich hier snel thuis, maar jij ook! Het pand bestaat uit twee delen met een aangrenzende binnentuin, waar je met de kinderen kunt bewegen, ontdekken en spelen. 

Werken Bij Compananny Kinderopvang Nanny Peuter Knuffelen Locatie
22 11 Compananny 8154 Werken Bij Compananny Kinderopvang Jongetje Pedagogisch Medewerker

Kom werken bij Lent

Onze collega’s op de vestiging Nijmegen Lent zoeken versterking. Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en zoek je een leuke werkplek met gezellige en gedreven collega’s? Neem dan contact met ons op. Je kunt rekenen op flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen. Daarnaast hechten wij, net als bij de kinderen, waarde aan jouw ontwikkeling. Daarom bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Samen met jouw collega’s zal jij de zorg dragen over 2 babygroepen, 1 dreumesgroep, en 2 peutergroepen.

Werktijden en openingstijden
Samen met jou kijken we naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goede balans tussen werk en privé is belangrijk!
CompaNanny Lent is maandag tot en met vrijdag geopend  van 7.30 tot 18.30 uur.

Met de fiets, auto of het openbaar vervoer naar de vestiging
Woon je in Apeldoorn of hier dichtbij? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen krijg je een reiskostenvergoeding en je kunt je auto in de buurt van de vestiging parkeren.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Maar dat is nog niet alles! Bij ons krijg je écht de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. En teamwork? Daar blinken we echt in uit. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Debby

Heb je een vraag?

Onze recruiter Debby staat voor je klaar!