Werken Bij Compananny Kinderopvang Leiden Tuin Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Burggravenlaan

PSZ KDV BSO

In Leiden aan de Burggravenlaan 250, vind je CompaNanny Burggravenlaan. Op deze locatie hebben we een Kinderdagdagverblijf, een Peuterspeelzaal en een Buitenschoolse opvang.

Burggravenlaan 250, 2313 JB

071 - 207 37 04

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Burggravenlaan

Het pand waarin CompaNanny Burggravenlaan is gevestigd, is iconisch. De een vindt het voormalige Groene Kruisgebouw prachtig en de ander juist weer helemaal niet. Smaken verschillen natuurlijk! Maar feit is wel, dat het een heel fijne plek is om te werken met kinderen van 0 tot en met 12 jaar. De vestiging heeft lichte, ruime groepen en een grote tuin. En we zitten direct aan het schoolplein van de Lorentzschool. Dit is, met 900 leerlingen, de grootste basisschool van Nederland! CompaNanny Burggravenlaan is gewoon een top plek om te werken in de kinderopvang. Ook kun je op deze vestiging werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Spelen Aan Tafel Samen Werken Bij Compananny Kinderopvang Leiden Buiten Locaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Leiden Tuin Locaties

Kom werken op de Burggravenlaan!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 36 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 2 babygroepen, 3 peutergroepen, de peuterspeelzaal en 2 BSO groepen.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij Kinderdagverblijf, Peuterspeelzaal en BSO aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

Het Kinderdagverblijf is dagelijks van 7.30 -18.30 uur geopend. Ouders kunnen extra opvang afnemen tot 19.00. De peuterspeelzaal is elke dag van 08.00 – 13.00 uur geopend.

De BSO start na schooltijd en sluit om 18.30. Ouders kunnen extra opvang afnemen tot 19.00 uur. Tijdens studiedagen en schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend en is de peuterspeelzaal gesloten.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen krijg je een reiskostenvergoeding en je kunt je auto in de buurt van de vestiging parkeren.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Burggravenlaan waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Romana

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Romana staat voor je klaar!