Terug naar overzicht

Werken bij Reehorst

KDV

Op de Reehorsterweg 90 in Ede vind je binnenkort onze vestiging CompaNanny Reehorst. Hier bieden we vanaf 2 september 2024 Kinderdagverblijf aan. Kom jij werken op deze gloednieuwe kinderopvang?

Reehorsterweg 90, 6717 LG

Reehorst@compananny.nl

Werken bij Reehorst

CompaNanny Reehorst is nog in aanbouw. Op deze nieuwe vestiging komen 3 babygroepen op de begane grond en 2 peutergroepen op de eerste etage. Er is een balkon om heerlijk buiten te lunchen en het station is dichtbij! Kom je met de auto? Deze kun je gratis parkeren bij de vestiging. CompaNanny Reehorst is een heerlijke plek om te werken met kinderen van 0 tot en met 4 jaar. En wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang? Ook dat is mogelijk bij ons.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Kinderen Locaties Ede Reehorst
Werken Bij Compananny Kinderopvang Pedagogisch Medewerker Locaties Ede Reehorst

Kom werken bij Reehorst!

Heb jij de juist kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook hebben we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional!

Alles wat je verder nog wilt weten 

Werk- en openingstijden
Op de vestiging bieden wij Kinderdagverblijf aan. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk!

  • Het Kinderdagverblijf is geopend van 07.30 uur – 18.30 uur.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestiging? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk dan geven wij jou een vergoeding voor de aantal kilometers die jij naar de vestiging maakt. 

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Reehorst waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Debby

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Debby staat voor je klaar!