Werken Bij Compananny Kinderopvang Breda Tuin Locaties
Terug naar overzicht

Werken bij Viandenlaan

KDV BSO

Aan Viandenlaan 10 in Breda-Zuid, vind je CompaNanny Viandenlaan. Op deze locatie hebben we een Kinderdagdagverblijf en een Buitenschoolse opvang.

Viandenlaan 10, 4835 EG

076 - 30 33 550

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Viandenlaan

CompaNanny Viandenlaan is gevestigd in een monumentaal pand met een bijzondere historie. Het deed ooit dienst als meisjesschool en is nu een fijne plek om te werken met kinderen van 0 tot en met 12 jaar. In het gebouw zijn veel van de karakteristieke elementen bewaard gebleven. Zoals het mooie torentje op de nok van het dak. En de grote hal waar alle groepen aan grenzen. Hoewel deze ruimte modern en fris is, kun je daar nog heel goed voelen hoe het vroeger moet zijn geweest. CompaNanny Viandenlaan is gewoon een top plek om te werken in de kinderopvang! Wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang? Dat kan ook op deze vestiging.

Werken Bij Compananny Kinderopvang Breda Vooraanzichtlocaties
Werken Bij Compananny Kinderopvang Nanny Meisjes Spelen Grond Met Paard

Kom werken op de Viandenlaan!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Op deze vestiging werken in totaal 36 collega’s die dagelijks de zorg dragen voor 3 babygroepen, 3 peutergroepen en 2 BSO groepen.

Werktijden en openingstijden
Op de vestiging bieden wij Kinderdagverblijf en BSO aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

CompaNanny Viandenlaan is maandag tot en met vrijdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur. Ouders kunnen tot 19.00 uur extra opvang afnemen.
Op studiedagen en tijdens schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen krijg je een reiskostenvergoeding en je kunt je auto in de buurt van de vestiging parkeren.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Viandenlaan waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Chantal

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Chantal staat voor je klaar!