CompaNanny Mheenpark in Apeldoorn gebouw
Terug naar overzicht

Werken bij Mheenpark

KDV

Net buiten het centrum van Apeldoorn en omgeven door natuur, vind je CompaNanny Mheenpark. Op deze locatie hebben we een kinderdagverblijf waar wij dagelijks opvang bieden voor kinderen tussen de 0-4 jaar oud.

Pinksterbloem 36, 7322 GV

0553660400

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Mheenpark

CompaNanny Mheenpark is gevestigd in een ruim, licht pand dat speciaal gebouwd is voor kinderopvang. De vestiging is warm en huiselijk ingericht. Hierdoor voelen niet alleen de kinderen zich hier snel thuis, maar jij ook! Aan het pand liggen twee binnentuinen, waar je met de kinderen kunt bewegen, ontdekken en spelen. Bij minder weer is er een speelhal waar de kinderen hun energie kwijt kunnen. Word jij net als de kinderen bij CompaNanny blij van de natuur? Dan zit je bij deze vestiging goed! Trek er samen met de peuters op uit en ga op zoek naar bloemen, bomen en insecten in het Mheenpark.

Werken bij CompaNanny Kinderopvang in Apeldoorn binnenruimte Werken bij CompaNanny Kinderopvang in Apeldoorn Mheenpark binnenruimte
werken-bij-compananny-kinderopvang-apeldoorn-mheenpark-tuin-buitenruimte Werken bij CompaNanny Kinderopvang Mheenpark in Apeldoorn binnenruimte

Kom werken bij Mheenpark

Onze collega’s op de vestiging Mheenpark zoeken versterking. Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en zoek je een leuke werkplek met gezellige en gedreven collega’s? Neem dan contact met ons op. Je kunt rekenen op flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen. Daarnaast hechten wij, net als bij de kinderen, waarde aan jouw ontwikkeling. Daarom bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Samen met jouw collega’s zal jij de zorg dragen over 2 babygroepen, 1 dreumesgroep, en 3 peutergroepen.

Werktijden en openingstijden
Samen met jou kijken we naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goede balans tussen werk en privé is belangrijk!
CompaNanny Mheenpaark is maandag tot en met vrijdag geopend  van 7.00 tot 18.00 uur.

Met de fiets, auto of het openbaar vervoer naar de vestiging
Woon je in Apeldoorn of hier dichtbij? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk, dan maken wij het jou ook graag zo gemakkelijk mogelijk. Om te beginnen krijg je een reiskostenvergoeding en je kunt je auto in de buurt van de vestiging parkeren.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Maar dat is nog niet alles! Bij ons krijg je écht de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. En teamwork? Daar blinken we echt in uit. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Anja

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Anja staat voor je klaar!