Werken Bij Compananny Baby Rolt Op Grond
Terug naar overzicht

Werken bij Texelstraat

KDV BSO
In het nieuwbouwcomplex Forest Hill aan de Texelstraat 70, vind je CompaNanny Texelstraat. Op deze locatie hebben we een Kinderdagdagverblijf en een Buitenschoolse Opvang.

Texelstraat 70, 1181 HS

020-247 55 10

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Texelstraat

CompaNanny Texelstraat is gevestigd op de begane grond van een prachtig nieuw pand. Doordat alles helemaal nieuw en fris is, is het een fijne plek om te werken met kinderen van 0 tot en met 12 jaar. De vestiging ligt tegenover de Rudolf Venema school, dus dat is heel praktisch met kinderen van de BSO ophalen! Er is een fijne afgeschermde tuin voor kinderen van het Kinderdagverblijf en de kinderen van de BSO kunnen zicht uitleven op het grote speelveld. Hou jij van lekker buiten zijn? dan is werken in de kinderopvang bij CompaNanny Texelstraat extra fijn! En wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen? Kinderopvang Texelstraat biedt die mogelijkheid ook!
Werken Bij Compananny Kinderopvang Jongen Meisje Spelen Schommel Locaties Werken Bij Compananny Kinderopvang Nanny Kindje Spelen Speelgoed
Werken Bij Compananny Kinderopvang Spelen Met Baby Speelkleed Werken Bij Compananny Kinderopvang Kinderen Zitten Aan Tafel

Kom werken op de vestiging Amstelveen!

Heb jij de juist kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional. Benieuwd naar meer? Kijk ook eens naar onze vacatures in Amsterdam.

Alles wat je wilt verder nog wilt weten over CompaNanny Texelstraat

Samen met onze vestiging op de Texelstraat werken wij in Amstelveen met 50 collega’s die dagelijks zorgen voor 4 babygroepen, 4 peutergroepen en 2 BSO-groepen.

Werk- en openingstijden
Op de vestiging bieden wij dus zowel kinderdagverblijf, BSO als peuterspeelzaal aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

Het Kinderdagverblijf is geopend van 07.30 – 18.30 uur. 
De BSO start na schooltijd en sluit om 18.30 uur. Ouders kunnen extra opvang afnemen tot 19.00 uur. Tijdens studiedagen en schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets of met de bus of tram naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk dan geven wij jou een vergoeding voor de aantal kilometers die jij naar de vestiging maakt. Er zijn voldoende parkeerplekken in de buurt van de vestiging.

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny Texelstraat waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.
werkenbijcompananny-recruiters-kinderopvang-contact

Heb je vragen?

We helpen je graag.