Werken bij CompaNanny kinderopvang locatie Amstelveen Amsterdamseweg
Terug naar overzicht

Werken bij Amsterdamseweg

PSZ KDV BSO

Op steenworp afstand van het Amsterdamse Bos aan de Amsterdamseweg 273, vind je CompaNanny Amsterdamseweg. Op deze locatie hebben we een Kinderdagdagverblijf (Nederlands- en Engelstalig), een Peuterspeelzaal en een Buitenschoolse opvang.

Amsterdamseweg 273, 1182 GZ

020 - 30 38 344

recruitment@compananny.nl

CompaNanny Amsterdamseweg

CompaNanny Amsterdamseweg is gevestigd in een prachtig, monumentaal pand. Een voormalig schoolgebouw en dat zie je terug in het interieur. Het gebouw bevat nog veel authentieke details, maar is tegelijkertijd modern en licht. Een heerlijke plek om te werken met kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Heel bijzonder is dat het Amsterdamse Bos letterlijk om de hoek ligt. Daar zijn we dan ook geregeld met de kinderen te vinden. We hebben ook een tweetalige groep op deze locatie, dus beheers jij de Engelse taal goed, dan is werken in de kinderopvang bij CompaNanny Amsterdamseweg extra aantrekkelijk! En wil je werken en leren in de kinderopvang of stage lopen in de kinderopvang? Ook dat is mogelijk bij ons.

Werken Bij Compananny Locaties Amstelveen Tuin

Alle vacatures op de Amsterdamseweg

Werken Bij Compananny Kinderopvang Amstelveen Babygroep Locaties

Kom werken op de Amsterdamseweg!

Heb jij de juiste kwalificeringen om als Pedagogisch Medewerker aan de slag te gaan en wil je werken in een team waar hartstocht, uitblinken en vriendschap centraal staat? Neem dan contact met ons op. Wij bieden jou flexibele werktijden, een goede reiskostenvergoeding en aantrekkelijke bonussen aan. Ook bieden we een uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen, zodat jij je kunt ontwikkelen als persoon én professional. Benieuwd naar mee? Kijk ook eens naar onze vacatures in Amsterdam.

Alles wat je verder nog wilt weten 

Samen met onze vestiging op de Texelstraat werken wij in Amstelveen met 50 collega’s die dagelijks de zorg dragen van 4 babygroepen, 3 peutergroepen, 1 dreumes-peutergroep, 1 tweetalige groep en 2 BSO-groepen.

Werk- en openingstijden
Op de vestiging bieden wij zowel kinderdagverblijf, BSO als peuterspeelzaal aan. De werk- en openingstijden zijn verschillend. Samen met jou kijken we graag naar welke werktijden het beste bij je passen. Want een goed balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk! Hieronder hebben wij onze openingstijden voor je op een rij gezet.

  • Het Kinderdagverblijf is geopend van 07.30 – 18.30 uur
  • De BSO start na schooltijd en sluit om 18.30 uur
  • De PSZ is van 08.00 - 13.00 geopend. Op woensdag en vrijdag is dit tot 12.00 uur.

De BSO start na schooltijd en sluit om 18.30. Ouders kunnen extra opvang afnemen tot 19.00 uur. Tijdens studiedagen en schoolvakanties is de BSO de hele dag geopend en is de peuterspeelzaal gesloten.

Met de auto, openbaar vervoer of lekker op de fiets naar de vestiging
Woon je in de buurt van onze vestigingen? Dat is mooi, want dan kan je gemakkelijk op de fiets of met de bus naar de vestiging. Kom je met de auto naar je werk dan geven wij jou een vergoeding voor de aantal kilometers die jij naar de vestiging maakt. 

Onze arbeidsvoorwaarden
Bij CompaNanny 2e OLS waarderen we wie jij bent en het werk dat jij doet. Dat laten we graag merken en dat doen we op een unieke manier! Naast de wettelijk verplichte arbeidsvoorwaarden geven we iedere medewerker een Persoonlijk Keuzebudget, waarmee je je eigen pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden kunt samenstellen. Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Anja

Heb je een vraag?

Onze Recruiter Anja staat voor je klaar!