Home Kennis delen

Kennis delen

Bij CompaNanny bouwen we elke dag aan de generaties van morgen. Stimuleren we hun creativiteit en vindingrijkheid. Leren ze te denken in oplossingen. En dat is een continu proces. Daarom blijven wij ons ontwikkelen. Blijven wij onderzoeken, leren en innoveren. Zo verzamelen we de kennis en ervaring waarmee onze k inderen en medewerkers zich optimaal kunnen blijven ontplooien. En dat gunnen we iedereen. Daarom delen we alles wat wij leren en ervaren met iedereen die daar gebruik van wil maken.

We delen ons gedachtegoed, zodat het ten goede komt aan zo veel mogelijk kinderen.

CompaTalks

Tijdens onze terugkerende CompaTalks nemen we je mee in de meest actuele visies en trends op het gebied van kindontwikkeling en opvoeding. Door korte, inspirerende talks willen wij het publiek raken en iets mee geven om over na te denken. Ideeën en gedachten van sprekers die het waard zijn om gedeeld te worden, de wereld in te brengen. Geen zware theorieën maar sprankelende, nieuwe inzichten. En niet alleen gericht op pedagogiek, maar ook breder dan dat. Eigenlijk alles wat hiermee samenhangt en onze kennis verbreedt. 

De krachtige CompaTalks van maximaal 20 minuten worden afgesloten met face-to-face tijd om nóg meer kennis en ervaring te delen. Zo werken we allemaal samen aan een betere wereld, de wereld van morgen! 

Lees meer

CompaTalks
CompaBrains

CompaBrains

Bij CompaNanny staan we nooit stil. We kijken naar de toekomst. Naar wat er nodig is om kinderen én medewerkers zich optimaal te laten ontplooien. Een continue proces van onderzoeken, leren en innoveren. Tijdens CompaBrains gaan Nannies en de directie om tafel om te brainstormen. Onze interne denktank waarin we kennis delen en in gesprek gaan over de toekomst van CompaNanny. 

Hoe wil je pedagogisch geïnspireerd worden om je vak optimaal te kunnen uitoefenen? Hoe zorgen we ervoor dat medewerkers langer bij ons blijven werken? Wat is er belangrijk voor persoonlijke ontwikkeling? 


CompaBrains Junior

Hoe kunnen we de Buitenschoolse opvang bij CompaNanny nóg leuker maken? Dat vroeg de directie aan de kinderen tijdens de eerste editie van CompaBrains Junior! De kinderen mochten álles zeggen over wat zij zouden willen verbeteren. Stel je bent één dag directeur van CompaNanny, wat zou je dan veranderen?

Naar aanleiding van CompaBrains Junior heeft iedere BSO nu het KUBB spel en gaan we op elke vestiging een kinderraad vormen!

CompaBrains Junior