Bedankt!

Werken bij CompaNanny jongetje lachen

Word onderdeel van een team van gedreven professionals én geniet van het werken met kinderen

Hartstocht, uitblinken en vriendschap. Dát is werken bij CompaNanny. Met elkaar gaan we voor hetzelfde doel en krijg jij de ruimte om jouw talent in te zetten in een hecht team dat voor elkaar klaarstaat. Onze collega's blinken uit in kennis en expertise. Wij zijn pedagogische experts die onze missie waarmaken.

Bij CompaNanny staat werkgeluk centraal en wij kijken écht waar jij behoefte aan hebt, zodat jij jouw werk optimaal kan uitvoeren. We bieden een breed aanbod aan interne- en externe opleidingsmogelijkheden aan zodat jij je kan ontwikkelen tot de expert in kindontwikkeling.

Echte aandacht voor jou

Bij CompaNanny willen wij je laten groeien in je vak én als persoon. We werken met Compass, een uitgebreid ontwikkelingsprogramma, waarmee jij als medewerker richting kunt geven aan jouw toekomst door te werken aan je eigen ontwikkeling binnen CompaNanny. Aan de hand van evaluatie- en ontwikkelingsgesprekken bepaal jij samen met jouw leidinggevende welke trainingen het beste aansluiten bij jouw leerbehoeften, ambities en talenten.