Wonen en werken in Amsterdam

Werken bij CompaNanny Pedagogisch Medewerker en kind lachen

Woonruimte in Amsterdam

Flexibele werktijden

Persoonlijke ontwikkeling

Dit hebben we jou te bieden

 • Een appartement. Een unieke kans om niet alleen te kunnen werken, maar ook te kunnen wonen in Amsterdam (beperkt aanbod). Klik hier voor meer informatie over onze appartementen in Amsterdam.
 • Een salaris, natuurlijk. Lekker duidelijk, conform de CAO kinderopvang tussen de €2.139,- en €2.913,-.
 • Bonussen oplopend tot €1.500,- per jaar. Wij werken met z’n allen aan dezelfde doelstellingen, waar de bonussen aan gekoppeld zijn. Hiermee willen we iedereen een positieve drive geven om elke dag vol energie aan de slag te gaan.
 • Reiskostenvergoeding. Of je nou met het OV of de auto komt, we vergoeden al je reiskosten. Want het is allemaal al duur genoeg, toch?
 • Swapfiets. Kom je met het OV en fiets je het liefst vanaf het station of de bushalte naar de vestiging? Dat kan met een Swapfiets die voor jou klaarstaat.
 • Parkeerplaats. Je auto parkeren in Amsterdam? Dat is een uitdaging. Wij regelen een parkeerplaats voor je in één van de garages: Rai, Atlas Arena, WFC, Naritaweg (Westerpark). En voor het laatste stuk naar jouw vestiging is het mogelijk om een Swapfiets te pakken!
 • Trainingen. Daar blinken wij in uit! Binnen onze CompAcademy geven we trainingen op het gebied van pedagogiek, persoonlijke ontwikkeling, leidinggeven en coachen. We kijken graag samen met jou wat het beste bij je past.
 • Jij bepaalt je uren. Van 1 tot 36 uur, zeg jij het maar! In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek.
 • Superlekkere lunch. Iedere dag een keuken vol met keuzes. Allerlei soorten brood, beleg, crackers, drinken, fruit. Wraps maken, tosti’s grillen, waar je maar zin in hebt!
 • Studiedagen en teamuitjes. Twee keer per jaar ga je tijdens de studiedag met het hele vestigingsteam aan de slag met pedagogische verdieping en teambuilding. Vaak zijn dit workshops en trainingen waar pedagogische inhoud aan bod komt. Gevolgd door teambuilding in de vorm van een toffe activiteit. Daarnaast worden er met regelmaat teamuitjes georganiseerd!
 • Vakantiedagen. Je krijgt er 26 bij een volledige werkweek.
 • Pensioen. Onze leus ‘creating tomorrow’ geldt niet alleen voor de kinderen. We vinden jouw toekomst ook erg belangrijk!

En last but not least is er de CompaNanny cultuur. Dit laat zich niet in 1 zin vangen en is iets waar we met elkaar veel tijd aan besteden. Het betekent dat je je thuis voelt op jouw vestiging en je een hechte band opbouwt met je collega’s. Onze groep mensen kenmerkt zich door power en positieve energie. In ons team ben je vrij om jezelf te zijn en zijn we er voor elkaar.

Solliciteer direct voor Pedagogisch Medewerker Amsterdam

Door onderstaande formulier in te vullen solliciteer je direct op de functie Pedagogisch Medewerker Amsterdam. Wij nemen contact met je op!

Welke opleiding heb je gevolgd?
Heb je deze opleiding afgerond?

Werken en Wonen in Amsterdam met CompaNanny

‘Juf Nienke’ staat op de hoek van de Muiderlaan en de Strandeilandlaan, pal aan het water en tegenover de groene Diemervijfhoek. Een moderne en fijne leefomgeving voor met name bewoners uit het onderwijs, maar ook van de politie, kinderopvang en uit de zorg. Juf Nienke is een circulair, modulair en natuur-inclusief gebouw. Het gebouw ademt op veel manieren licht, lucht en ruimte. Op de website van Juf Nienke kun je meer informatie lezen over het project en de appartementen.

Over de appartementen

De appartementen die wij aanbieden deel je altijd met nog twee collega’s. Ze beschikken over een woonoppervlakte van 60 m2 tot 80 m2, drie slaapkamers en een buitenruimte (terras). Alle appartementen zijn aan de binnentuinzijde te bereiken via mooie houten galerijen en zijn voorzien van een keuken met inbouwapparatuur, een badkamer met mooi sanitair en tegelwerk, een laminaatvloer, behang  en gordijnen. Ook beschikt de woning over vloerverwarming en een WTW unit (ventilatie).

Niewsgierig naar de indeling? Bekijk de plattegronden van de appartementen.

Werken bij CompaNanny in Amsterdam

Al onze vestigingen in Amsterdam  hebben iets bijzonders. Veel zijn gehuisvest in fraaie monumentale panden met een rijke geschiedenis. Dat geeft net dat beetje extra’s aan je werkplek. Onze locaties zijn gevestigd over de hele stad en hebben vrijwel allemaal een gunstige ligging. Er is dus altijd wel een kinderdagverblijf, BSO of peuterspeelzaal van CompaNanny waar jij aan de slag kan!

Wonen in nieuwbouwproject Juf Nienke op IJburg