Solliciteer direct voor de functie Pedagogisch Medewerker in Amsterdam

Werken bij CompaNanny jongetje lachen

Reiskosten- vergoeding

Flexibele werktijden

Persoonlijke ontwikkeling

Dit hebben we jou te bieden

 • Een salaris, natuurlijk. Lekker duidelijk, conform de CAO kinderopvang tussen de €2.139,- en €2.913,-.
 • Bonussen oplopend tot €1.500,- per jaar. Wij werken met z’n allen aan dezelfde doelstellingen, waar de bonussen aan gekoppeld zijn. Hiermee willen we iedereen een positieve drive geven om elke dag vol energie aan de slag te gaan.
 • Reiskostenvergoeding. Of je nou met het OV of de auto komt, we vergoeden al je reiskosten. Want het is allemaal al duur genoeg, toch?
 • Swapfiets. Kom je met het OV en fiets je het liefst vanaf het station of de bushalte naar de vestiging? Dat kan met een Swapfiets die voor jou klaarstaat.
 • Parkeerplaats. Je auto parkeren in Amsterdam? Dat is een uitdaging. Wij regelen een parkeerplaats voor je in één van de garages: Rai, Atlas Arena, WFC, Naritaweg (Westerpark). En voor het laatste stuk naar jouw vestiging is het mogelijk om een Swapfiets te pakken!
 • Trainingen. Daar blinken wij in uit! Binnen onze CompAcademy geven we trainingen op het gebied van pedagogiek, persoonlijke ontwikkeling, leidinggeven en coachen. We kijken graag samen met jou wat het beste bij je past.
 • Jij bepaalt je uren. Van 1 tot 36 uur, zeg jij het maar! In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek.
 • Superlekkere lunch. Iedere dag een keuken vol met keuzes. Allerlei soorten brood, beleg, crackers, drinken, fruit. Wraps maken, tosti’s grillen, waar je maar zin in hebt!
 • Studiedagen en teamuitjes. Twee keer per jaar ga je tijdens de studiedag met het hele vestigingsteam aan de slag met pedagogische verdieping en teambuilding. Vaak zijn dit workshops en trainingen waar pedagogische inhoud aan bod komt. Gevolgd door teambuilding in de vorm van een toffe activiteit. Daarnaast worden er met regelmaat teamuitjes georganiseerd!
 • Vakantiedagen. Je krijgt er 26 bij een volledige werkweek.
 • Pensioen. Onze leus ‘creating tomorrow’ geldt niet alleen voor de kinderen. We vinden jouw toekomst ook erg belangrijk!

En last but not least is er de CompaNanny cultuur. Dit laat zich niet in 1 zin vangen en is iets waar we met elkaar veel tijd aan besteden. Bij ons kun je jezelf blijven ontwikkelen en krijg je de ruimte om je talenten in te zetten. Jouw kennis en expertise deel je met je collega’s én met de ouders van de kinderen. Zo blink jij uit! En een fijne werkplek in een hecht team waar vriendschap en werkgeluk centraal staan. Met elkaar werken we aan hetzelfde doel, dat voel je zodra je binnenkomt bij een van onze prachtige vestigingen. Kom bij ons werken en ervaar ook dat unieke CompaNanny gevoel!

Solliciteer direct voor Pedagogisch Medewerker Amsterdam

Door onderstaande formulier in te vullen solliciteer je direct op de functie Pedagogisch Medewerker Amsterdam. Wij nemen contact met je op!

Welke opleiding heb je gevolgd?
Heb je deze opleiding afgerond?