Solliciteer direct voor de functie Pedagogisch Medewerker in Amsterdam

Werken bij CompaNanny jongetje lachen

Reiskosten- vergoeding

Flexibele werktijden

Persoonlijke ontwikkeling

Dit hebben we jou te bieden

Een salaris, natuurlijk. Lekker duidelijk, conform de CAO kinderopvang tussen de €2.139,- en €2.913,-.

Bonussen oplopend tot €1.500,- per jaar. Wij werken met z’n allen aan dezelfde doelstellingen, waar de bonussen aan gekoppeld zijn. Hiermee willen we iedereen een positieve drive geven om elke dag vol energie aan de slag te gaan.

Reiskostenvergoeding. Of je nou met het OV of de auto komt, we vergoeden al je reiskosten. Want het is allemaal al duur genoeg, toch?

Swapfiets. Kom je met het OV en fiets je het liefst vanaf het station of de bushalte naar de vestiging? Dat kan met een Swapfiets die voor jou klaarstaat.

Parkeerplaats. Je auto parkeren in Amsterdam? Dat is een uitdaging. Wij regelen een parkeerplaats voor je in één van de garages: Rai, Atlas Arena, WFC, Naritaweg (Westerpark). En voor het laatste stuk naar jouw vestiging is het mogelijk om een Swapfiets te pakken!

Trainingen. Daar blinken wij in uit! Binnen onze CompAcademy geven we trainingen op het gebied van pedagogiek, persoonlijke ontwikkeling, leidinggeven en coachen. We kijken graag samen met jou wat het beste bij je past.

Jij bepaalt je uren. Van 1 tot 36 uur, zeg jij het maar! In overleg bepalen we de indeling van jouw werkweek.

Superlekkere lunch. Iedere dag een keuken vol met keuzes. Allerlei soorten brood, beleg, crackers, drinken, fruit. Wraps maken, tosti’s grillen, waar je maar zin in hebt!

Studiedagen en teamuitjes. Twee keer per jaar ga je tijdens de studiedag met het hele vestigingsteam aan de slag met pedagogische verdieping en teambuilding. Vaak zijn dit workshops en trainingen waar pedagogische inhoud aan bod komt. Gevolgd door teambuilding in de vorm van een toffe activiteit. Daarnaast worden er met regelmaat teamuitjes georganiseerd!

Vakantiedagen. Je krijgt er 26 bij een volledige werkweek.

De CompaNanny cultuur. Dat betekent dat je je thuis voelt op jouw vestiging en je een hechte band opbouwt met je collega’s. Onze groep mensen kenmerkt zich door power en positieve energie. In ons team ben je vrij om jezelf te zijn en zijn we er voor elkaar.

Pensioen. Onze leus ‘creating tomorrow’ geldt niet alleen voor de kinderen. We vinden jouw toekomst ook erg belangrijk!

Solliciteer direct voor Pedagogisch Medewerker Amsterdam

Door onderstaande formulier in te vullen solliciteer je direct op de functie Pedagogisch Medewerker Amsterdam. Wij nemen contact met je op!

Welke opleiding heb je gevolgd?
Heb je deze opleiding afgerond?