Doe mee met het Cultuurlab!

Visual Cultuurlab kinderopvang CompaNanny

Cultuur, wat is dat eigenlijk?

Elke organisatie heeft een cultuur; een unieke persoonlijkheid met (kern)waarden die daar bij horen. Het bepaalt hoe jij de dagelijkse dingen doet op je werk en hoe je omgaat met elkaar.

Kernwaarden zijn woorden die bepaalde gedeelde belangen of gedragsregels duiden. Bijvoorbeeld informeel, professioneel, hardwerken, lol hebben of gepassioneerd. Deze woorden hebben grote invloed op het (sociaal) wenselijke gedrag van iedereen binnen de organisatie. 

De woorden die bij CompaNanny horen gaan wij met elkaar bepalen! En daarna de vertaalslag maken mét deze waarden als uitgangpunt in alles wat we doen!

Werken Bij Compananny Cultuurlab Brainstorm
Werken Bij Compananny Cultuurlab Playmobil

De CultuurLab sessies

In samenwerking met een externe partij; Stormpunt, organiseren we drie CultuurLabs. Dit zijn leuke, inspirerende bijeenkomsten waarbij onze medewerkers op  een creatieve manier worden ‘aangezet’ om na te denken over de CompaNanny Cultuur. Denk aan de waarden 'bouwen' met Playmobil en op verschillende manieren brainstormen. Je werkt in groepen van ongeveer 6 collega's van verschillende vestigingen dus je leert ook nog eens nieuwe collega's kennen. Hoe leuk is dat? 

De CultuurLabs worden gehouden op twee van onze vestigingen. We hebben goed gekeken naar de beschikbare ruimte en de bereikbaarheid. Voor de Vestigingsmanagers en medewerkers van het hoofdkantoor zal het CultuurLab plaatsvinden tijdens de Fast Forward.

CultuurLab Texelstraat

  • Vrijdag 7 juni
  • van 10.00 tot 12.00
  • Texelstraat 90 in Amstelveen

CultuurLab Rembrandtlaan

  • Donderdag 13 juni
  • van 10.00 tot 12.00 uur
  • Rembrandtlaan 92 in Voorburg

Goed om te weten!

  • Je reiskosten worden vergoed
  • Je krijgt TVT voor de gemaakte uren
  • Eten en drinken wordt verzorgd
Romana

Doe jij mee?

Wil jij je vestiging vertegenwoordigen? Laat dit dan weten aan je Vestigingsmanager. In overleg wordt er gekeken wie van de vestiging kan aansluiten bij een CultuurLab! Omdat we variatie in leeftijd, dienstjaren en functie nodig hebben, maken de Vestigingsmanagers uiteindelijk hier een keuze in!

Ik ben stagiair bij CompaNanny, kan ik ook meedoen?

Ik wil wel deelnemen maar ik sta ingeroosterd. Kan dat dan wel?

Waarom worden de Cultuurwaarden door de medewerkers bepaald?