Home Zijn wij we een match?

Zijn wij we een match?

Je zoekt meer dan alleen een baan. Je wil een plek waar je je op je gemak voelt en echt tot je recht komt. Zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Daarom heeft CompaNanny CompaMatch. Een persoonlijkheidstest waarmee je inzicht krijgt in je leefstijl, je ambities en wat je belangrijk vindt in jouw sociale relaties. Daarnaast kom je er achter op welke manieren CompaNanny bij jou past.

Doe de test

Kom je bij ons solliciteren? Dan zorgt de uitslag van de test ervoor dat we elkaar sneller begrijpen en beter in gesprek kunnen gaan. Met als doel dat we jou daarna aan het juiste team kunnen matchen!

Herkenbaar?

Herkenbaar?

Samen met onderzoeksbureau Motivaction is er een speciaal voor CompaNanny ontwikkelde test gemaakt, CompaMatch. De uitslag van deze test laat zien met welke van de acht karakters jouw persoonlijkheid het meest overeenkomt.

Deze karakters zijn gebaseerd op de Mentality milieus, waar Motivaction al meer dan twintig jaar onderzoek naar doet. Mensen die in deze milieus vallen, hebben vaak dezelfde opvattingen over werk, vrije tijd, politiek en hebben vergelijkbare ambities en kernwaarden.

Herken jij jezelf in het profiel dat uit de CompaMatch test komt? 

Check de 8 karakters

Past CompaNanny bij jou?

De uitslag van deze test laat zien met welke van de acht karakters jouw persoonlijkheid het meest overeenkomt. Na het maken van de test ontvang je direct jouw persoonlijke uitkomst per e-mail!

Doe de test

Past CompaNanny bij jou?