Creating
Tomorrow

Vind jouw ideale vacature

Vacatures kinderopvang

Wil je graag werken in de kinderopvang en ben je op zoek naar een inspirerende werkomgeving? Hier vind je de leukste kinderopvang vacatures van CompaNanny, een unieke plek om het beste in jezelf en de kinderen naar boven te halen. Want we zijn geen gewone kinderopvangorganisatie, maar een plek waar alles draait om kindontwikkeling en pedagogiek. Met ons unieke ontwikkelingsprogramma krijg je daarnaast ook alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Is dit wat jij zoekt in een baan in de kinderopvang? Solliciteer dan nu op een vacature bij één van onze kinderdagverblijven!
Gepubliceerd: 03-12-2019
Referentie nr:#COSW02953
Gepubliceerd: 03-12-2019
Referentie nr:#COCC02884
Gepubliceerd: 03-12-2019
Referentie nr:#COCC02885
Gepubliceerd: 03-12-2019
Referentie nr:#COSW02936
Gepubliceerd: 03-12-2019
Referentie nr:#COJO02942
Gepubliceerd: 03-12-2019
Referentie nr:#COSW02944
Vacaturemogelijkheden bij CompaNanny

De dagelijkse opvang in onze kinderdagverblijven is gericht op het inspireren van jonge kinderen. We hebben regelmatig uiteenlopende kinderopvang vacatures beschikbaar die op verschillende manieren invulling geven aan de ondersteuning van de ontwikkeling van de kinderen. Wil je het liefst jouw kennis en enthousiasme dagelijks in de praktijk brengen dan is de functie van pedagogisch medewerker écht iets voor jou. Of heb je de skills en ervaring om onze nannies te begeleiden, kijk dan goed naar onze vacatures voor pedagogisch coach, waarbij je ervoor zorgt dat alle nannies volgens de pedagogische visie van CompaNanny werken.

We hebben ook geregeld leidinggevende vacatures binnen onze kinderdagverblijven. Groepsteamleidsters binnen CompaNanny sturen de pedagogisch medewerkers aan en zijn ook het eerste aanspreekpunt voor onze nannies. Adjunct- en vestigingsmanagers zijn (eind)verantwoordelijk voor de betreffende CompaNanny vestiging. Personeelsplanning, finance en veelvuldig contact met het hoofdkantoor zijn in deze functies dagelijkse bezigheden die zorgen voor een optimale bedrijfsvoering van al onze kinderdagverblijven.

Uniek ontwikkelingsprogramma & doorgroeimogelijkheden

Bij CompaNanny staat ontwikkeling voorop. Ontwikkeling van kinderen en ook van jou. Daarom start iedereen in ons unieke ontwikkelingsprogramma, CompaNanny Compass. Vanaf dag één krijg je zowel pedagogische als persoonlijke trainingen samen met je nieuwe collega’s. Daarnaast kun je rekenen op intensieve begeleiding en coaching door experts. Zo kun je je ontwikkelen als professional en als mens. Bij ons krijg je de kans om te groeien. Richting een leidinggevende positie of meer vakinhoudelijk binnen je eigen functie. Kortom, we zijn de ideale leeromgeving!

Een hecht team & een inspirerende omgeving

Heb je met succes gereageerd op één van onze kinderopvang vacatures dan word je onderdeel van een vast team van jonge professionals die werken met een grote passie voor kinderen. We doen veel aan teambuilding en zorgen ervoor dat er regelmatig leuke events worden georganiseerd met het team. CompaNanny is zowel in de organisatiecultuur als de inrichting van de vestiging een inspirerende werkomgeving waar je je heel snel thuis zult voelen.

Kijk daarom snel of er een kinderopvang vacature voor jou tussenzit en wie weet mogen we jou ook als nieuwe collega verwelkomen op één van onze CompaNanny kinderdagverblijven!

Alle kinderopvang vacatures in Nederland per CompaNanny vestiging:

Job Alert
Maak een Job Alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
CompaNanny gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.