Creating
Tomorrow

Vind jouw ideale vacature

Vacatures BSO / vacatures buitenschoolse opvang

Gepubliceerd: 03-12-2019
Referentie nr:#COLH02821
Gepubliceerd: 03-12-2019
Referentie nr:#COSW02945
Gepubliceerd: 03-12-2019
Referentie nr:#COSW02955
Gepubliceerd: 02-12-2019
Referentie nr:#COSW02968
Gepubliceerd: 02-12-2019
Referentie nr:#CONP02838
Gepubliceerd: 11-11-2019
Referentie nr:#COSW02927
Vacaturemogelijkheden bij CompaNanny

De dagelijkse opvang in onze kinderdagverblijven is gericht op het inspireren van jonge kinderen. We hebben regelmatig uiteenlopende kinderopvang vacatures beschikbaar die op verschillende manieren invulling geven aan de ondersteuning van de ontwikkeling van de kinderen. Wil je het liefst jouw kennis en enthousiasme dagelijks in de praktijk brengen dan is de functie van pedagogisch medewerker écht iets voor jou. Of heb je de skills en ervaring om onze nannies te begeleiden, kijk dan goed naar onze vacatures voor pedagogisch coach, waarbij je ervoor zorgt dat alle nannies volgens de pedagogische visie van CompaNanny werken.

We hebben ook geregeld leidinggevende vacatures binnen onze kinderdagverblijven. Groepsteamleidsters binnen CompaNanny sturen de pedagogisch medewerkers aan en zijn ook het eerste aanspreekpunt voor onze nannies. Adjunct- en vestigingsmanagers zijn (eind)verantwoordelijk voor de betreffende CompaNanny vestiging. Personeelsplanning, finance en veelvuldig contact met het hoofdkantoor zijn in deze functies dagelijkse bezigheden die zorgen voor een optimale bedrijfsvoering van al onze kinderdagverblijven.

Uniek ontwikkelingsprogramma & doorgroeimogelijkheden

Bij CompaNanny staat ontwikkeling voorop. Ontwikkeling van kinderen en ook van jou. Daarom start iedereen in ons unieke ontwikkelingsprogramma, CompaNanny Compass. Vanaf dag één krijg je zowel pedagogische als persoonlijke trainingen samen met je nieuwe collega’s. Daarnaast kun je rekenen op intensieve begeleiding en coaching door experts. Zo kun je je ontwikkelen als professional en als mens. Bij ons krijg je de kans om te groeien. Richting een leidinggevende positie of meer vakinhoudelijk binnen je eigen functie. Kortom, we zijn de ideale leeromgeving!

Een hecht team & een inspirerende omgeving

Heb je met succes gereageerd op één van onze kinderopvang vacatures dan word je onderdeel van een vast team van jonge professionals die werken met een grote passie voor kinderen. We doen veel aan teambuilding en zorgen ervoor dat er regelmatig leuke events worden georganiseerd met het team. CompaNanny is zowel in de organisatiecultuur als de inrichting van de vestiging een inspirerende werkomgeving waar je je heel snel thuis zult voelen.

Kijk daarom snel of er een BSO vacature voor jou tussenzit en wie weet mogen we jou ook als nieuwe collega verwelkomen op één van onze CompaNanny kinderdagverblijven!

Alle buitenschoolse opvang (BSO) vacatures in Nederland per CompaNanny vestiging:

Job Alert
Maak een Job Alert en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.
CompaNanny gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.