Traineeships

Young Talent Programs

Bij CompaNanny bieden wij jonge talenten de kans om een traineeship te volgen op verschillende niveaus! Wil jij een kick-start geven aan jouw toekomst binnen CompaNanny?

Young Talent Program WO

Het CompaNanny Young Talent Program WO is een Traineeship. Binnen 1,5 jaar doorloop je een intensief leer- en ontwikkel traject, je zet belangrijke stappen als professional binnen de kinderopvang. Dit programma is speciaal door CompaNanny ontworpen om ambitieuze, creatieve en getalenteerde WO afgestudeerden de kans te geven zich te ontwikkelen tot de toekomst van onze organisatie. Je start met werken op één van onze groepen op een vestiging naar keuze en stippelt gaandeweg je eigen pad uit om binnen onze organisatie versneld te groeien richting een leidinggevende of specialistische coach functie. We dagen je hierbij continu uit om kritisch te zijn, jezelf te ontwikkelen en een stap extra te zetten. Zo bouw jij mee aan CompaNanny als organisatie en daarmee aan jouw toekomst én die van volgende generaties!

Bekijk de vacatures

Young Talent Program HBO

Ons Young Talent Program HBO is een Traineeship. Binnen een korte periode doorloop je een intensief ontwikkeltraject, wat resulteert in een operationeel leidinggevende functie binnen de kinderopvang. Jouw kennis en ervaring zijn de basis voor een vliegende start binnen onze organisatie. We versterken jouw professionaliteit door je iedere paar weken een hele dag te trainen. Denk hierbij aan pedagogische trainingen, leidinggevende trainingen en training om je persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. Je stippelt gaandeweg je eigen pad uit en samen kijken we welke richting het beste past bij talenten en ambities. Wij maken jouw droom graag waar!

Bekijk de vacatures

Young Talent Program MBO

CompaNanny faciliteert en betaalt een BBL opleiding ‘Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Niveau 4’ voor leergierige en ambitieuze studenten die in bezit zijn van een MBO 3 diploma Pedagogisch Medewerker.
Gedurende deze opleiding werk je bij CompaNanny op een groep en vestiging naar keuze. Je werkt minimaal 3 en maximaal 4 dagen per week op de groep verder ga je 1 dag per week naar school. Je werkt en leert tegelijk. Doordat je opleiding betaald wordt kun je drie dagen werken en houd je genoeg tijd over voor andere leuke dingen in je privé leven. Alles wordt voor jou geregeld, het enige wat jij hoeft te doen is jezelf uitdagen om te blijven leren, ontwikkelen en het beste van jezelf te laten zien.

Bekijk de vacatures

“Ruim 9 jaar werk ik bij CompaNanny. Het meest trots ben ik op hoe wij onze pedagogische visie in de praktijk weten te brengen. De manier waarop er iedere dag met zo veel toewijding wordt geïnvesteerd in kinderen maakt CompaNanny écht uniek!”
Shannon Jansen, Vestigingsmanager
CompaNanny gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.